Kvaksonska loža - Moćne patke

1. http://69.89.31.94/~holscher/wp-content/uploads/2007/12/ep-duck-lake-1.jpg
    Dobro jutro ko god natrči na jezerce. Upadam malo da se bućnem pre šljake.
    :buć:

E jeste Pekki, taj spot. Pao sam od smeha. I onaj "dimi, dimi, dimi.....", poginup sam. Moraš da napraviš novi deo. Ima tu materijala.

2. Nači patke, iope aktuelne, da ne kažem jebu?

3. Pa ono, ne baš aktuelne, ali eto svraćamo malo do jezerceta, kvaknemo po koji put. ostavimo koju sliku, pesmu ili nešto slično i onda nazad na sajt.

4. E jeste Pekki, taj spot. Pao sam od smeha. I onaj "dimi, dimi, dimi.....", poginup sam. Moraš da napraviš novi deo. Ima tu materijala.

Na šta god naiđeš retardirano, šalji. :)

5. Na šta god naiđeš retardirano, šalji. :)

Važi, poslaćemo ti Ela i ja ako naletimo na nešto, pa ti izaberi.
    Krstariću kasnije tjubom, na nešto ću sigurno naleteti :)

6. E sada se tema zove tačno onako kako se oduvek i zvala.
    Nekako mi je sada sve kako treba.
    Opet me preplavila neka sećanja kada smo tek napravili jezerce.
    Svi smo bili na poslu i kočili se od smeha. Stvarno je bilo odlično.

7. E, ajde pronađi onaj tvoj post kad ti je neki lik ušao u kancelariju, a ti ga terao da čeka na neki izveštaj i sve vreme si ga opisivao ovde šta je radio i kako izgleda, ahahah :))

8. Aj probaću da nađem Peki pa ću okačiti link :)))

9. Stigao sam do ovde i još nisam našao. Sutra ću.
    http://vukajlija.com/forum/teme/22147-kvaksonska-loza-mocne-patke?strana=300

EDIT: Tražim, još nisam naišao ali naleteo sam na toliko mnogo gotivnih stvari :)))

10. Ja bih sad tražio, ali me zeza net. Neka, kad stigneš ;)

11. Kako je gotivno kada smo se dogovarali za patke, kako ćemo da promenimo ime u Kvaksonsku ložu, pa grb da stavimo....ma ekstra. Baš mi drago što sve to ima ovde.

12. Može Matrikse pustio sam je par puta da razdrmam kancelariju malo .)))

13. Evo i ja da bacim jednu pesmu. Idealna pesma da je onako lagano slušaš u polumraku dok kuckaš neku defku.
    http://www.youtube.com/watch?v=HcjJgU3x6J8

14. Ej nego ljudi jel ste primetili da je čitanost definicija overila u poslednje vreme?
    Primećujem da su svi tu. Po forumu se smucaju, svi su prisutni a čitanje i komentarisanje je na mnogo niskom nivou. Podseća me na momenat kada smo osnovali Patke. Tada smo se lepo izvorili za čitanost. Sada je neka nova generacija Vukajlijaša tu, mi smo već onako da kažem džombe, i slabo čitaju. Tačije, par njih čita i piše maestralno, ali kao da ostale nekako ne vuku za sobom da to rade, jer tripujem da je sada popularnost Vukajlije daleko veća nego pre recimo pla godine-godinu kada smo mi počeli. Ne znam šta treba da se uradi, ali čianost bi stvarno mogla da se popravi.

15. Hahahahahahahahha, Džoninjo, zašto me ne čudi da pevač ove tvoje pesme se zove Bruce? :)

Pa mogla bi, ali sad su klinci navalili, sad slušam ove male od 12 godina kako pričaju o posterima, želudac mi se izvrće kad ih čujem. Šteta što ne mogu da im delim dangle, nisu mi ni rod ni komšije. A popularnost je mnooogooo veća nego pre ali opet zbog postera. Organzuj sa nekim članovima temu za pokretanje pisanja defki kod novih članova, takođe prati malo ove odlične autore u temi ''Autori ispod 3000 popularnost'', malo ih pohvali, nekog prati. Moj broj ranka im baš i neće ulivati nadu poput tvog i Elinog. :)

Evo još jedne lepe pesme tek malo vezane za ovu konverzaciju: http://www.youtube.com/watch?v=Xu7pppezuEI

16. Džoni, nađe li ti taj tvoj post na kraju? :)

17. takođe prati malo ove odlične autore u temi ''Autori ispod 3000 popularnost'', malo ih pohvali, nekog prati. Moj broj ranka im baš i neće ulivati nadu poput tvog i Elinog. :)

Pratim par novijih autora, ali moraću i do te teme malo da još apr njih nađem. Ima dobrih novih, u pravu si, treba im malo boost-a.

Džoni, nađe li ti taj tvoj post na kraju? :)

PU! Nisam. Stigao sam do strane 300. moraću nazad, izgleda da sam preskočio negde :)

18. 4 dana niko da se okupa u jezercetu. Daj malo da se bućnem i da ugrejem ako neko svrati :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.