još to nije 100% sigurno, ali sam s moje strane odradio sve opcije da se osiguram - sad sve zavisi od organizatora, ali mislim da je i njima prekasno za odustajanje...
U svakom slučaju, ponašam se kao da je sigurno i u skladu s tim unapred radujem :)
Kako to misliš izreklamiran? Ja se ne reklamiram :)
Iskreno, malo mi je zasmetalo što su je predložili čim je izašla...ispašće da je neko šurovanje u pitanju...
Ma jok, otvorio fejs posle sto godina i iskoči mi Džonijev post sa linkom definicije koju ja nisam ni video - zato kažem da je dobra reklama jer je uspela u nameri :)
Malo je gužva na naslovnoj pa ne bih sad da zatrpavam, odabraću je ovih dana jer mi se i inače dopala, nisam ni znao da je i predložena na temi, mada odande često biram.
Džoni reklamira.
Znači svratili ste ponovo u ovaj naš kutak. Nikako da doteramo do 1000 :)
A reci Bruce kakav sam marketinški mag ;)))
Stavio sam jer mi se baš svidela defka, onako skroz, a inače planiram da tako u statusu pišem defke koje su mi baš do jaja.
još to nije 100% sigurno, ali sam s moje strane odradio sve opcije da se osiguram - sad sve zavisi od organizatora, ali mislim da je i njima prekasno za odustajanje...
U svakom slučaju, ponašam se kao da je sigurno i u skladu s tim unapred radujem :)
Ma ne zanima me, ima da dođeš i tačka! :)
A još koliko noći treba da prespavam do oktobra? (što bi ono deca pitala) :)
za sada je to 27/28. oktobar, vikend, nači 96-ti dan sam kod vas :)
Odoh onda brzo da spavam, da mi što pre prođe :)
Prava sreća da sam već otišao pre ovog posta. Odmah bi izleteo komentar: "Stigo Džoni kući?", ovako sam se izvukao bez lajanja :)
i tako...
eto, ja pomalo, ponekad, sve ređe...
Ja se vrn'o! :)
Jesi lepo pocrn'o? :))
Jesam, mlogo lepo :) Bio sam i u Solunu, kupio kožnu jaknu, Converse majicu i novi ranac :3
osvež
Još jedan osvež!
zašto imam sliku papirnog brodića na jezercu i par klinaca koji povremeno dunu u pravcu broda da ga pokrenu...
Upravo to Brus, upravo to...
Dobro ti je izreklamiran ovaj dijamant, ovih dana bi mogao i neki mod da ga odabere :)
Kako to misliš izreklamiran? Ja se ne reklamiram :)
Iskreno, malo mi je zasmetalo što su je predložili čim je izašla...ispašće da je neko šurovanje u pitanju...
Ma jok, otvorio fejs posle sto godina i iskoči mi Džonijev post sa linkom definicije koju ja nisam ni video - zato kažem da je dobra reklama jer je uspela u nameri :)
Malo je gužva na naslovnoj pa ne bih sad da zatrpavam, odabraću je ovih dana jer mi se i inače dopala, nisam ni znao da je i predložena na temi, mada odande često biram.
Džoni reklamira.
Znači svratili ste ponovo u ovaj naš kutak. Nikako da doteramo do 1000 :)
A reci Bruce kakav sam marketinški mag ;)))
Stavio sam jer mi se baš svidela defka, onako skroz, a inače planiram da tako u statusu pišem defke koje su mi baš do jaja.
Čuj, mi svratili. Da nema Elle i mene (i svaka čast Matriksu) ovo bi odavno zatvorio. Ti si taj koji ne dolazi, nema te ni na kafu :)
Bogme ću se ativirati....volEm ovo jezerce, a posebno zimi i s proleća. Ima da se ovde malo više zamlaćujem.