Kvaksonska loža - Moćne patke

1. i tako, baš ste se raspisali za ovih osam dana što me nije bilo :)

2. Pocrkasmo od pisanja :)

Kako je bilo po Banjama? :) Jesi li se lepo odmorio?

I da, jesmo li ti nedostajali? ;P

3. Bilo ekstra, deca se provela ludo, našetali se do besvesti, potrošili mesečnu platu koju još nisam primio. Sve u svemu Zaječarsko mnogo dobro pivo :)

Nedostajali ste mi više nego što smem sebi da priznam...

4. Pih bre, ja navikao da kad ulećem ovde nakon dosta vremena neposećivanja sajta čitam po par strana, al' šta ovo? Bruka i sramota...

5. Pa gde si ti Matrikse, nema te celo leto, mora da si nešto omrsio žestoko :)

6. Gde bre, ništa od toga, jedva sam i nargilu probao u BG kad sam bio prekjuče.

7. Ej ljudi kad slušam ovu pesmu osećam se nekako neobično dobro....jel ja nisam normalan ili šta.......nekako baš neobično lepa pesma. Uvek sam je gotivio, ali sada nešto još više...kao neki mir i....nemam pojma....
    http://youtu.be/tMmX9G8JP38

8. Gde bre, ništa od toga, jedva sam i nargilu probao u BG kad sam bio prekjuče.

Sa kojim ukusom? Mislim...jel konoplja il ovako neka vanila, jagoda, tako to?

9. potrošili mesečnu platu koju još nisam primio.

Idi bre Bruc-e, mi smo to uradili još u januaru lolololo

10. Sa kojim ukusom? Mislim...jel konoplja il ovako neka vanila, jagoda, tako to?

Mešavina crvene i zlatne jabuke i votke, ja tek posle čuo šta su izabrali, nisam bio tu kad su to radili.

11. Mešavina crvene i zlatne jabuke i votke, ja tek posle čuo šta su izabrali, nisam bio tu kad su to radili.

Nisam probao, mada ja nisam neki ljubitelj nargila. Malo sam se pre pet, šes' godina ložio na njih po Grčkoj, ali me pustilo brzo.
    Možda da imam gajbi, pa bi se sprd'o ali ovako mi i nije neki trip bio.
    Otkud u BG-u?
    Neka ribica ili samo u provod?

12. Otkud u BG-u?
    Neka ribica ili samo u provod?

Provod, bilo okupljanje nas nekoliko sa nekog foruma.

13. Idi bre Matrikse pa ti upozna sve ljude sa svih foruma po Srbiji lololo
    Dobro je to.
    Kako škola ide?
    Jel i dalje uspešno kao kada smo te maksimalno podsticali na učenje ovde na patkama :)))

14. Ma jeste sad, znam samo sa Kajlije i tog foruma lolololo
    Idi bre, tek se 3. kreće :)

15. Idi bre, tek se 3. kreće :)

A da, ja radim pa sam skroz smetnuo sa uma. Za par godina kada Elina i moja deca krenu u školu onda ću da znam. Knjige, sveske, olovke, šamaranje deteta posle roditeljskog lolololo
    Želim ti srećnu i uspešnu školsku godinu i da se ne zajebavaš već da učiš!

16. Šamaranje nikako, ako baš želiš da ti dete uči, pokaži mu neku osobu na koju on ne želi da liči i kažeš mu: ''Sine/ćeri, ako ne želiš da budeš kao taj/ta, moraš učiti!''. I da vidiš onda ocene, radi to i na tinejdžerima lolololololo

Hvala, ja sam već sam sebe postavio na metodu iznad, radi jebote.

17. ''Sine/ćeri, ako ne želiš da budeš kao taj/ta, moraš učiti!'

Ako ne želite da budete kao vaš tata, učite lolololo

18. A ne to, nego baš neko ko se nikome ne dopada, onako, da je nečovek.

19. A ne to, nego baš neko ko se nikome ne dopada, onako, da je nečovek.

Ako nema u okolini puna televizija. Pustiš Pink i prepadaš decu na svaki minut lololo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.