Мени сутра креће старија ћера у школу у којој радим, а жена добила пар месеци да мења неку учитељицу што је на боловању.. кад ујутро устанемо сви из куће породично у школу...
Овде је један луди оборио свог сина.
Дејане знам ја да си ти мени узоро њиву јуче, и да вам кажем дјецо лијепо ју је узоро, али то не оправдава да не знаш хемију.
Ej ljudi kad slušam ovu pesmu osećam se nekako neobično dobro....jel ja nisam normalan ili šta.......nekako baš neobično lepa pesma. Uvek sam je gotivio, ali sada nešto još više...kao neki mir i....nemam pojma....
http://www.youtube.com/watch?v=tMmX9G8JP38&feature=player_embedded
кад ујутро устанемо сви из куће породично у школу...
Hehehehe zamišljam scenu samo.
"O komšije gde ćete?"
"U školu" lolololo
Pesma jebe na više nivoa.
Ja frapiran i dalje potpuno. Opet mi leži k'o pre neki dan.
Иначе, читао сам мало ову тему од почетка, осећам се веоооома носталгично.
Ja to stalno radim. Najomiljeniji deo blejanja na Vukajliji mi je bio ovo ovde, k'o što stavih u profil. A niko me tada nije ni znao na sajtu osim vas tu. Tek smo se probijali k'o autori. Nisam ni verovao da ću ovoliko da doguram. Svi mi :)
JohnnyBK lolololololo koji nik sam imao.
Boli tebe uvce, došo si ovde, pokupio curu, uzeo poene, izreklamirao se i uvatio vezu sa moderatorom (koji ti najmanje bira defke od svih, lololo) i sad te nema po mesec dana :)
Boli tebe uvce, došo si ovde, pokupio curu, uzeo poene, izreklamirao se i uvatio vezu sa moderatorom (koji ti najmanje bira defke od svih, lololo) i sad te nema po mesec dana :)
Planski sam ja to. Mudar sam ja. Predvideo sam sve. Znao sam ja kada smo osnivali ovu grupu da ću sa Elom živeti, da ćeš ti biti moderator i da se ovde reklama najviše isplati. Konsultovao sam i Milana Tarota i Kleopatru pre stvaranja ove grupe lolololo
Znam je odavno, baš zna leći nekad opasno, ne čudi me. Ja imam jednu pesmu koju mogu slušati u bilo koje doba dana ili noći, omiljena bila i ostaće:
http://www.youtube.com/watch?v=N_GPxe91hWE A najjače kako sam je čuo, samo kraj pesme uhvatio, srećom sam imao druga rokera pored sebe koji zna pregršt pesama, pa mi reče koja je, i od tada evo glave ako je sedmično ne slušam makar 5 sati.
A što se tiče teme, baš mi je žao što sam je zapostavio, moraću sad postovati češće, ima da naguramo ovo do 1000-te strane. A i čituckaću kasnije malo ovo, da vidim jesam li šta bitno propustio. :))
Nisi ni ti mutav. Pesma je odlična. Uvek ću gotiviti taj fazon. Dobri muzičari, pevači sa odličnim glasovima. Za ono što se pravi danas, ovo je vanzemaljska muzika.
A što se tiče teme, baš mi je žao što sam je zapostavio, moraću sad postovati češće, ima da naguramo ovo do 1000-te strane.
Hoćemo lagano.
Ali sećam se početka kao juče da je bio. Koliko smo se svi smejali kao ludaci po kancelarijama gde radimo, a nema šanse da dođem kući i uradim nešto drugo. Odmah palim komp i na jezero....na kom sam ionako po ceo dan provodio i dok radim. Bilo manje posla do tada, manje zaduženja. Tada sam i radio na drugom radnom mestu, a sada me jašu k'o magarca :))))
o dezde patke!
СПА ФРАНКОШАМП ЈЕБЕ!
Мени сутра креће старија ћера у школу у којој радим, а жена добила пар месеци да мења неку учитељицу што је на боловању.. кад ујутро устанемо сви из куће породично у школу...
Хахахахахахаха, е то је баш до јаја. :)
Иначе, читао сам мало ову тему од почетка, осећам се веоооома носталгично.
Tebi je do jaja, a ja ne smem da pobegnem na pivo za vreme pauze - žena odmah provali :)
Е па сад, не може и јаре и паре. :)
Брусе ти си наставник ?
šef računovodstva
Па добро, боље то но наставник па да ти подјебавају ћерку :Д
predavao sam engleski 4 godine u toj školi - jedna od mojih učenica je u međuvremenu završila engleski i sad predaje :)
vole me klinci jer sam uvek na njihovoj strani
Овде је један луди оборио свог сина.
Дејане знам ја да си ти мени узоро њиву јуче, и да вам кажем дјецо лијепо ју је узоро, али то не оправдава да не знаш хемију.
'de ste ljudi, ste živi? Jebote nisam ovde postovao ne pamtim.
Baj d vej
http://www.youtube.com/watch?v=tMmX9G8JP38&feature=player_embedded
Pesma jebe na više nivoa.
Hehehehe zamišljam scenu samo.
"O komšije gde ćete?"
"U školu" lolololo
Ja frapiran i dalje potpuno. Opet mi leži k'o pre neki dan.
Ja to stalno radim. Najomiljeniji deo blejanja na Vukajliji mi je bio ovo ovde, k'o što stavih u profil. A niko me tada nije ni znao na sajtu osim vas tu. Tek smo se probijali k'o autori. Nisam ni verovao da ću ovoliko da doguram. Svi mi :)
JohnnyBK lolololololo koji nik sam imao.
http://i52.tinypic.com/33m51ld.jpg
Planski sam ja to. Mudar sam ja. Predvideo sam sve. Znao sam ja kada smo osnivali ovu grupu da ću sa Elom živeti, da ćeš ti biti moderator i da se ovde reklama najviše isplati. Konsultovao sam i Milana Tarota i Kleopatru pre stvaranja ove grupe lolololo
Znam je odavno, baš zna leći nekad opasno, ne čudi me. Ja imam jednu pesmu koju mogu slušati u bilo koje doba dana ili noći, omiljena bila i ostaće:
http://www.youtube.com/watch?v=N_GPxe91hWE
A najjače kako sam je čuo, samo kraj pesme uhvatio, srećom sam imao druga rokera pored sebe koji zna pregršt pesama, pa mi reče koja je, i od tada evo glave ako je sedmično ne slušam makar 5 sati.
A što se tiče teme, baš mi je žao što sam je zapostavio, moraću sad postovati češće, ima da naguramo ovo do 1000-te strane. A i čituckaću kasnije malo ovo, da vidim jesam li šta bitno propustio. :))
Mislim da je ovaj drugi bio presudan :)
Nisi ni ti mutav. Pesma je odlična. Uvek ću gotiviti taj fazon. Dobri muzičari, pevači sa odličnim glasovima. Za ono što se pravi danas, ovo je vanzemaljska muzika.
Hoćemo lagano.
Ali sećam se početka kao juče da je bio. Koliko smo se svi smejali kao ludaci po kancelarijama gde radimo, a nema šanse da dođem kući i uradim nešto drugo. Odmah palim komp i na jezero....na kom sam ionako po ceo dan provodio i dok radim. Bilo manje posla do tada, manje zaduženja. Tada sam i radio na drugom radnom mestu, a sada me jašu k'o magarca :))))
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2007/05/06/6167/KLEOPATRA.jpg
Sektalika. Muškarac sa tolikom kosom. Doduše sektalike ne nose suknju, ali ovaj je nosio. Možda je Škot-sektalika lololo