Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sto kila sam lakši, jedna ćera bila mala, žena nezaposlena i trudna, ja na trećoj godini faksa, mala plata... bilo je stvarno čupavo, izludeo bi da nije bilo Vukajlije...
Срећа па је добро прошло све. Мада да вам јавим сад унапред, ове године ме нећете нешто пуно виђати, стисло учење + неке споредне ствари :)
Stvarno, baš tada sam se pitao kako izdržavaš uoošte, mada kontam to da te je Vukajlija čupnula. Bio sam u nekoj drugoj vrsti problema, najviše sam sa sobom, a Vukajlija isčupala dosta.
Sada obojica lakše dišemo. Nije sjajno, ali da ga jebeš, bilo je i daleko zajebanijih perioda u životu.
Ako je oplodnja, opraštamo :)
Taman krenuh da otkucam :)
Mada i bez kucanja zna Matriks da smo na to pomislili odma :)
NEstade mi tema iz onih u kojima sam učestvovao. 'bem li ga, vratiće se valjda.
Nego što sam počeo da gotivim da pravim glupe postere pa to ti je.
Можда буде, за сад није :Р
Nema veze, mi u principu praštamo i za potencijalnu oplodnju :)
Има и битнијих и лепших ствари од тога, није ми то нешто претерано битно.
Pa niko ne reče da je najbitnija stvar na svetu, niti najlepša, ali svakako je odlična.
Долази Звезда у моју рупу. ОООоОоОоОоООоО ЗВЕЗДА оООоООоОО
Ozbiljno. Kad?
Па били су ветерани прије пола године и најавили су долазак првог тима као неку награду за оданост појма немам ни ја. И јуче нам је стигао мејл да 2013 на зимској паузи долазе овде, нису прецизирали датум али прва три мјесеца 2012 сигурно долазе, бићемо обавјештени од тачном датуму :))
ЕЛЕМ АКО ЈЕ СМАК СВИЈЕТА ПРОБЛЕМ, РАЗБИЋЕМО ГА!! :)
Što bi rek'o Miša Tumbas: "Da jebemo smak sveta ludaka" lololo
Ма има да сачека да се одради утакмица :)
Neka pukne 2014. u aprilu. Maje da pomere malo lololo
Да види Вишеград шта је навијање :)
Иначе сутра долази КК Партизан овде, очекују се забрањени ваљда :Д
A da, čekaju pobednika meča Igokea - Himki valjda, a dobili su Krku, tako nešto. A tu se igra?
Играју са Игокеом сутра овде, наших 20 гробара је најавило забрањене и околину :Д
Koliko prima ta hala?