Kvaksonska loža - Moćne patke

1. 3к људи, мада кад је био пантенајкос овде згурало се 5к сигурно.

2. Зашто ме свако помињање фудбала подсећа на ово сад што је било Србија-Велс? :)

3. U pa dobro, fino tu može da stane, mada nema Zabranjenih toliko, a i nešto čisto sumnjam da će biti puno. Mada možda ljudi banu, jer dobar će to basket da bude.

4. Мене занима хоће ли доћи забрањени или ће ови наши остати на бројци 12.5 олололололо. Ови су најавили Гробаре Пожега, републикосрпстанце и забрањене.

5. Pa dobro ako oni svi dođu plus ljubitelji košarke, trebalo bi to da bude OK.
    Ja ove godine neću ići opet na basket. Ne mogu više. Sa par drugara, topli porodični dom i uživanje uz vops. Neka mlađi malo okuse tu žurku, što bi im zauzimao meso kada realno ovde ima toliko ljudi koji bi da gledaju Partizan u EL da ne bi tri arene bilo dosta.

6. Љубитељи кошарке имају једну трибину, мене занима ова друга трибина колко ђе бити "ултраса" ололо

7. мене занима ова друга трибина колко ђе бити "ултраса" ололо

I mene. Javi ili šibni ovde il na PVT neke slike, ako budeš imao.

8. Мени се нешто и не иде на тај "спектакл" :)

9. Vidi Coksa jebote, 100 godina. :)

10. Izračunati visinu pravilne 6-strane piramide ako joj je bočna ivica dužine 6 cm i obrazuje sa ravni ugao od 45 stepeni.
    Ај нек неки доброчинитељ помогне око овога!

11. Ао, ово сам радио пре, чек да видим имам ли то у свесци од прошле године.

12. Evo saće Matriks, ja sam užas za matematiku.

13. Не могу да вјерујем да ми је појело пост о.О

14. Углавном, бивши професор ми био највећи таленат босне у фудбалу, али сломи руку и не зарасте му како треба. И дође у пробу у Партизан и ударали га по оној руци и престане са фудбалом и за 3 године заврши факс мату ко један од најбољих. Сим му познат по томе кад је био капитен Аркановог Обилића издреао се на на Сашу Илића да је малоумни кретен кад је промашио пенал против његовог клуба олололо. Иначе готивио ме лик тотално и велики гробар био. Кад смо пукли задњи дерби од партизана отвара новине подиже резултат и гледа у мене и смије се, а ја му устајем у мајици делије север да питам могу ли у вц :Д није му било свеједно тад :)))

15. Џони, и ја сам ужас за математику. Деветаре, која ти је ово тачно област?

16. Да знам која је област знао бих и задатке олололо, појма немам :Д

17. Da nije 3 cm odgovor 'bem li ga...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.