Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ja i dalje čekam odgovor.

2. Daj mi brate pitanje, kad sam ti rekao da si lud? Ako nemam pitanje onda odgovor mora biti 42 :)

3. Ne ti nego čekam Agija i Džonija da mi odgovore.

4. aaaaa, a ja se osetio prozvan :)

5. PU! Kad sam ja zauzet napiše se 35 strana, a kad blejim u ekran nema nikog....

6. hahahahah Bruce, čitaš mi misli :)

7. Ja pokušavam da ispratim ove promene na sajtu. Skroz sam zbunjena!

8. kada upadate u pogrešno vreme :P

9. sreća pa je kaizen odmah ispravio, bilo sranje - ja pratim neku patku, a dobijem omiljene defke te patke umesto njenih - jbg hoću da čitam autore koje cenim, a ne neke druge...

ali ovo mi je kulje mnogo nego stari sistem...

10. Da, da, super je ovo sa praćenjem :)

11. sad smo svi manijaci :)

12. Da, da, super je ovo sa praćenjem

Искрено, ја сам се на прву лопту ОДУШЕВИО. Хтео сам да додам све вас одавде и да пратим највише ваше дефиниције. Кад оно - прц! Избацује ми само ваше омиљене дефиниције, а не ваше. Зато сам одлучио да не пратим никога. :)

13. Kvaksno, izmenio kaizen - sad je kako treba :)

14. Кад оно - прц! Избацује ми само ваше омиљене дефиниције, а не ваше. Зато сам одлучио да не пратим никога. :)

Ispravio je to.

15. Избацује ми само ваше омиљене дефиниције, а не ваше.

Iz istog razloga i ja. I zato sto mi se prenatrpa naslovna. Da niko ne misli da vas ne volim.

16. Ispraviće Kajzen, ja samo čekam da ispravi da bude nevidljivo drugima ko koga prati i slično, pa vas sve ubacujem.
    Ne volim da drugi imaju uvid u to koga čitam, a koga ne.

17. Ne volim da drugi imaju uvid u to koga čitam, a koga ne.

То је исто смор. И ја ћу то сачекати, иако сам већ тебе убацио ллоол :)

18. meni je svejedno, neka svi vide koga gotivim - to ionako nije neka tajna :)
    uostalom, ko me voli - voli, ko me ne voli...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.