Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Shanzamm, odličan si. Pročitah te.

2. Jooooj kako si ovo lepo rekao :)

Pa kad me ubaciš u raspilavitis mod :)

3. Pa kad me ubaciš u raspilavitis mod :)

Pa moram malo, u toku prepodneva sam zbog one blesave glavobolje slabo bila prisutna, a navikla da se kuckamo sve u šesn'es' ;)

4. Agilni

Staklena, staklena, na avataru šalješ poljubac patkici, kud ćeš više? :P

A uvek me možeš PM-ovati, kwekwekwe ;)

Ma imamo internu foru neku, kad neko kaže "nema smisla", samo se ubacimo sa "ko bre nema sisa?! Hoćeš sad da se skidamo?!" :)

5. He he. Mogu li ja biti internista sa vama, Staklena?

6. Hoću i ja sise!

7. Kakva su to pitanja, nema smisla stvarno. :)

8. KVAAAAAAAAAk
    Pozdrav patke.
    Moram nazad da se vratim i da vidim šta ste kvaktali. Vidim sada nešto omiljeni autor, i to, moraću da provalim šta se tu radi...
    Ili da mi sažeto objasnite.....
    Pa gde ste bre?

9. Đoni, evo, raskvakali se, sve u šesnes. Ima i par novih somića, ali čekamo i tvoje. Uvek kada te dugo nema, padne nešto dobro, iskustveno :)

10. Johnny, otvoriš moj profil i gore desno imaš dugme PRATI, stisneš i od tog trenutka imaš predivnu opciju da kad klikneš na tab naslovna vidiš sve moje defke! Ah da, to možeš za svakog autora da uradiš :)

11. Brus, slažem se sa Staklenom, nema smisla, stvarno! Kvak :P

12. U moraću da ubacujem lagano....dobra opcija svakako.
    Mene čim nema par sati dese se čitave revolucije :)

13. Ko bre nema si..ovaj smisla? Marš tamo. :)

14. Ko nema sisa? Ajde skidajte košulje!

15. hahaha neverovatno kako Bruce lepo zna da objasni patkama svaku novinu na sajtu. :)

16. Pa kad je ćale :)

17. BRUCE OBJAŠNJAVA! :)

18. PU! NEKA OBJAŠNJAVA KAD NE UME NIŠTA DA RADI! :))))))

19. Postavio sam jednu svoju fotku u "Fotografije Vukajlijaša", pa ko hoće, može da vidi :D

20. Pa kad je ćale :)

hehe pa jeste....milion puta dnevo mora da odgovori na pitanja tipa:
    "zašto", "kako"...

Ja sam kao mala redovno davila pitanjem:"I šta je ooonda biiilo?" u nedogled :)
    I dan danas to radim ;)))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.