Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Hvala, Ella. :* :)

2. Dobro sam, hvala na pitanju :-)
    Nego opet usla preko telefona pa se malo zestim zbog toga ;-)

3. Nego opet usla preko telefona pa se malo zestim zbog toga ;-)

Nije valjda opet verenik na kompu....pošalji ga napolje da šeta, lep je dan :)

4. Pekky, odakle se javila zelja da nam se saaaam, dobrovoljno prijavis (bez necijeg prisiljaaaavanja) ? :DDD

5. Pa slučajno videh ovu temu, pa rek'o da vidim o čemu se radi. Sviđa mi se ovaj "patka" koncept. :)

6. Hahaha ma seo da odradi neki sajt od kuce, jer ga mrzelo da odvuce guzicu na posao ;-)

7. hahahaha Pekky, ovo je prvi put da smo se nekom dobrovoljno dopali :DDD
    Salim se naravno. :-)
    Procitao pravila na prvoj strani?

8. Hahaha ma seo da odradi neki sajt od kuce, jer ga mrzelo da odvuce guzicu na posao ;-)

Ne daj to. To je početak. Onda će odjednom prestati da izbija iz kuće i sa kompa. Još ako je sudeći po tvojim rečima Web Dizajner, onda će komp biti non stop zaključan, nego ga metlom izbaci i to na Džoging do posla :)
    Naravno ako ovo pročita objasni čo'eku da se zajebavam

9. hahahaha Djoni, procitala sam mu, eno se iskidao od smeha :-)

10. Dobro došao Pekky, ja samo kratko jer imam neki voz od obaveza danas, ova nova opcija sa ličnim odabranim je skroz kul :) ODuševljavam se od sinoć...

Pekky, ukratko: patke su autori koji su se i ranije međusobno poštovali i pratili, da ne spemujemo tuđe defke imamo sad svoje jezerce u kojem pišemo šta nam padne na pamet i družimo se (ali ne u gej smislu:). Ovo što je kaizen sad napravio sa praćenjem autora je razlog organizovanja pataka - ladno je prepisao naše fore :). Dakle, napišeš nešto, ovde staviš link, a mi odemo svi da ocenimo (ne da se reklamiramo, ako je loša defka - daš minus) ali na taj način postižemo da se svaka defka čita. Ukoliko imaš dobru ideju ali ne možeš da je skockaš, dođeš ovde pa tražiš pomoć - nešto kao privju varijanta, da ti ostale patke pomognu savetom, ako mogu. Ima i zajednički nalog, to nek ti objasni Agilni, njegova je ideja. Bitno je da se zabavljamo, a manifest je na prvoj strani foruma, prvi post. Buksnetini se obratiš koji tekst hoćeš pored imena na prvoj strani. Dobru zabavu ti želim :)

11. Ovo ti je nešto kao konferencijski PVT :)

12. Odlična ideja! Podržavam. Prihvatio sam sva pravila. :))

13. Nego, primećujem nagli porast broja autora koji me prate. Hvala vam, samo što ja ne znam koga da ja pratim od vas. :))

14. Ah Pekky, dobro me podseti da te cekiram za pracenje. Pa imas nagli porast, jer se ovde svi medjusobno pratimo. ;-)

15. kvak šta sam ja ovde sve propustio.... :D

16. Како бих вам закључао ово говно....

17. polako, imaš sve vreme sveta pred sobom :), otpratiš par somića na jezeru pa provališ čije ti se razmišljanje sviđa i onda ga pratiš, prosto...

18. Dankane šta ti mi toliko smetamo, a? Aj pevaj.

19. Dankane, ako ti toliko smetamo zašto nas ne ignorišeš? Mi smo i otvorili forum da ne bi smetali drugima. A ako u dubini duše želiš da budeš deo ovog jezera, kaži lepo, verovatno ćemo te primiti...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.