Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ХАХАХАХАХА ладно тигањ јебо те. Никад не би рек'о. Мислим да нам неко посматра тему и хејтује све дефке. :)

2. POKAŽI SE DANKANE !

3. POKAŽI SE DANKANE !

+1

4. ЈА ОДБИЈАМ ДА ПОВЕРУЈЕМ ДА ЈЕ ДАНКАН!!!

5. Данкан је кул, бре.

Иначе, Буксничице, добар Молдер!!!

6. Иначе, Буксничице, добар Молдер!!!

Данке :) Сад би ти послао геј срце, да не знам да га не готивиш лллоло :)) Ајде кад ћеш да пишеш опет? :)

7. Је л' се сећате филма "Сам у Њујорку"? Има онај чичица Данкан, који држи продавницу играчака. Увек ме овај Вукајлијин подсети на њега... ниђе везе ал' ај! :)

8. Данке :) Сад би ти послао геј срце, да не знам да га не готивиш лллоло :)) Ајде кад ћеш да пишеш опет? :)

ЛОЛОЛОЛ :))) <3

Пишаћу.... кад ми нешто падне на ум, празна вугла овију дана...

9. "Сам у Њујорку"

Нисам гледао. :) Јел' вреди одгледати?

10. Пишаћу.... кад ми нешто падне на ум, празна вугла овију дана...

hahahahahaha

11. Пишаћу.... кад ми нешто падне на ум, празна вугла овију дана...

Ах, и мени. Ал' морам на силу. Хоћу да стигнем Страју. ЛООЛОЛОЛЛОЛО

12. Izvinite me na 10 minuta, imam jednu autobiografsku defku da isilim. :)

13. Чо, што ме дираш? :)))

Страја... готивим га ал' за мене је РД најјачи.

Али ако ти будеш ПРВИ, готивићу тебе најбољије! :)

14. Ja bi samo Zapati dao da me jebe. Zamišljam ga kao internet pastuva sa ogromnim šmekerskim mozgom.

Ne diram te, nego si napisala pišala, i to mi je bilo humorističko. Haha, znam da koristim velike reči.

15. Страја... готивим га ал' за мене је РД најјачи.

Кидају се баш. :)
    Страја има дубокоумније дефке, али РД сленг јебе. :)

Ал Букснетина је ипак Букснетина. Не могу да ми присмрде. :п

16. Па, ја, пишала! :)

Има пар људи којима бих овде дала да те јебу, овај... има их добрих! :)))
    Ја се мало примам на ФИЛОЗОФ-а, некако је, да се тако духовито изразим, ГОТИВАН.

17. Ал Букснетина је ипак Букснетина. Не могу да ми присмрде. :п

Увек ћеш бити моја Буксничичица! УВЕК! ГЕЈ СРЦЕ ГЕЈ СРЦЕ ГЕЈ СРЦЕ

18. Ја се мало примам на ФИЛОЗОФ-а, некако је, да се тако духовито изразим, ГОТИВАН.

А ЧИЧА?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.