Почео сам контати ово, све се своди да нађеш правоугли троугао и да израчунаш, или да раставиш на појединачне дијелове па да спојиш :)))
Још ми се врти у глави јебем ти брод и пиво усрано :Д
1. Права призма површине П=334цм2 има у основи паралелограм са страницама 9и10 цм и дијагоналом 17 цм, запремина се тражи ?
2. Израчунати запремину праве тростране призме ако је основна ивица дужине А а омотач чини половину површине призме - Ово је рекла да неће бити бројева него да се преко А изрази :Д
Ovo postade tema "Matematička Loža - Moćni Vil Hanting" lololololo
Kako je dobro što je petak. Dva dana slobode. Vrh.
Ej sinoć smo Ela i ja klopali onaj hamburger u Meku "1955 Burger". Odličan je skroz. Ne volim da jedem preterano tamo i samo ponekad svratim, a banuli smo ovo da probamo i stvarno je odličan. Dobro "Mekbejkon" je Bogotac i tu nema rasprave, ali i ovaj je dosta zanimljiv.
http://www.burgerbusiness.com/wp-content/uploads/McD_Germany_1995.jpg
Pa kažem, retko jedemo tamo i Ela i ja, ali može da se nabode gotivnih stvari. Recimo običan hamburger, čizburger, bigmek i to ne uzimam jer je skupo, a treba mi pet komada da pojedem, ali recimo "mekbejkon", "ementaler srca", šejkovi, sladoled, pomfrit i još par stvari su OK stvarno. Jedino što deru. Ali baš deru.
Nemam mnogo iskustava, u Odžacima ima dve hamburgerije i celo mesto je podeljeno koga voli i koga mrzi. U NS veoma retko jedem, a i onda ima iza Katoličke porte jedna uličica i u njoj mala hamburgerija koja je do sad možda i zatvorena koliko dugo nisam bio, a u BG sam jeo samo prekoputa SKC, mislim da se zove Uneo ili tako nekako hamburgerija.
Volim kad je pljeska velika, kad ima puno da se zagrize. Takve i žene volim. :)
"ementaler srca" Ovo meni tako zvuči kao srčani udar u zemički :)
Pa jeste malo onako, holesterolno, ali gotivno je skroz. U principu pohovani ementaler.
a u BG sam jeo samo prekoputa SKC, mislim da se zove Uneo ili tako nekako hamburgerija.
U Bg-u ima na jedno 20 mesta ozbiljna klopa. Mislim na fast food, restorana ima mnogo više dobrih. Mada ima i sranje klope, ali sranje mesta se brzo zatvaraju, jer neće ljudi da jedu negde ako to loše prave.
E a istripovao sam da radim reakcije samo jedno vreme, pa da dobijem i tu krunu....to bi bilo do jaja. Jedino što nisam pratio pa ne znam šta je bilo do sada.
Да, није те било 12 сати :) ја већ почео кризирати ради математике :) мор'о сам напоље изаћи лоло :)
pa rekoh ti prošli put, ostaviš zadatke, a ja rešim kad bacim pogled :)
Почео сам контати ово, све се своди да нађеш правоугли троугао и да израчунаш, или да раставиш на појединачне дијелове па да спојиш :)))
Још ми се врти у глави јебем ти брод и пиво усрано :Д
1. Права призма површине П=334цм2 има у основи паралелограм са страницама 9и10 цм и дијагоналом 17 цм, запремина се тражи ?
2. Израчунати запремину праве тростране призме ако је основна ивица дужине А а омотач чини половину површине призме - Ово је рекла да неће бити бројева него да се преко А изрази :Д
Еее Брусе, знаш ли из које је ово збирке да је набавим и нађем неког са математичког што је друг брату да је ријеши ? :Д
Јел тешко ово што сам задао ? :Д
БРУС ОТИШО, КРИЗАААААААААААААА :))
Очистио ми бураз другу годину :) срећан сааааааааааам
išao po ćerku u igraonicu, bila na nekom rođendanu... nešto sam u gužvi pa ne mogu odmah da uradim, malo ću kasnije...
не мораш, платио сам час и отишо да ми одраде лоло :) криза :)))
e jebiga... drugi put onda...
e jebiga... drugi put onda...
Свакако :Д :))))))))))))
Ovo postade tema "Matematička Loža - Moćni Vil Hanting" lololololo
Kako je dobro što je petak. Dva dana slobode. Vrh.
Ej sinoć smo Ela i ja klopali onaj hamburger u Meku "1955 Burger". Odličan je skroz. Ne volim da jedem preterano tamo i samo ponekad svratim, a banuli smo ovo da probamo i stvarno je odličan. Dobro "Mekbejkon" je Bogotac i tu nema rasprave, ali i ovaj je dosta zanimljiv.
http://www.burgerbusiness.com/wp-content/uploads/McD_Germany_1995.jpg
Čast svakome, ne želim da vređam ukuse, ali ja sam u meku bio jednom (u Danskoj) pogledao ono što mi zet doneo sa kase, nasmejao se i otišao...
Pa kažem, retko jedemo tamo i Ela i ja, ali može da se nabode gotivnih stvari. Recimo običan hamburger, čizburger, bigmek i to ne uzimam jer je skupo, a treba mi pet komada da pojedem, ali recimo "mekbejkon", "ementaler srca", šejkovi, sladoled, pomfrit i još par stvari su OK stvarno. Jedino što deru. Ali baš deru.
Nemam mnogo iskustava, u Odžacima ima dve hamburgerije i celo mesto je podeljeno koga voli i koga mrzi. U NS veoma retko jedem, a i onda ima iza Katoličke porte jedna uličica i u njoj mala hamburgerija koja je do sad možda i zatvorena koliko dugo nisam bio, a u BG sam jeo samo prekoputa SKC, mislim da se zove Uneo ili tako nekako hamburgerija.
"ementaler srca" Ovo meni tako zvuči kao srčani udar u zemički :)
Џони, ако ти мислиш да у Меку у БГ деру, дођи у Мек у НС да видиш шта је дерање по џепу.
Pa jeste malo onako, holesterolno, ali gotivno je skroz. U principu pohovani ementaler.
U Bg-u ima na jedno 20 mesta ozbiljna klopa. Mislim na fast food, restorana ima mnogo više dobrih. Mada ima i sranje klope, ali sranje mesta se brzo zatvaraju, jer neće ljudi da jedu negde ako to loše prave.
Bejbe, moram ti pohvaliti reakcije, samo što ih malo imaš :)
E a istripovao sam da radim reakcije samo jedno vreme, pa da dobijem i tu krunu....to bi bilo do jaja. Jedino što nisam pratio pa ne znam šta je bilo do sada.
Ne može, ti si Grobar dosta ti je i dupla kruna :)