Prijava

Sumo računovođa objasnio hehehe

sad ću da bacim jednog užasno glupog i potpuno idiotskog somića ali prosto moram iako je najgluplji na svetu.

Uh ala bacate somiće od jutros nešto svi :)

Morao sam, znam da je glupo ali morao sam

Добра је ахахаха, исмејах се фино. А и ова легенда ме орасположила лолололо http://img41.imageshack.us/img41/2990/sandrina.png

Kako bi je ja ložio da je to samo za nju

hahahahahhaha pametna Sandrina, zaboravila sinoć da popije mleko pre spavanja :D

Јел то неки бан само за мене?

ЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛО

Kvak dan pačići! :D Lepa slika ali neću da rizikujem sa smejanjem, imam nenormalan kašalj, uskoro trebam kod doce. :D

Jao, mnogo vam dobri somići! Jedino ovaj predvodničev za cigarete mi nije blizak, ali sam ga plusirao :)

:) То ми се десило пре 2 дана, нисам ни знао како да је дефинишем, ал' ае :) Спрдња. Чекам кваксну, па да бацим једну анти дојкару! :)

Eh, sastavih i ja jednog glupog soma...

Trebala si malo više da porazmisliš i uobličiš ali + :D

Ma to sam ispisala bez uobličavanja...što na umu to na drumu ;)

Ne valja to, pogledaj šta je mene sinoć staklena posavetovala, nemoj da se ugledaš na mene po tom pitanju, ja sam od rođenja brzoplet što ne bih rekao i za tebe, zapiši prvo na papir ili u vordu pa malo gledaj tušim očima. :D

Odličan som, bre! Meni se đa.

Ja volim te kratke. Ovaj mi liči ko da sam ga ja sročio, s tim da bih svakako involvirao i neku žensku patku tu... kao što se vidi u komentaru :)

Odličan som, bre! Meni se đa.

Nisam ni rekao da nije ali sigurno bi bilo lepše jer može i bolje, samo malo truda treba, moja defka od sinoć je i dalje bez minusa. :D

Dzoni, razumem ja vrlo dobro to što ti pišeš meni sad ;) Ja sam sve svoje defke upravo tako pisala! Više me smorilo to "Triput meri, jednom seci"...mogu valjda i ja neku prostu da napišem ;)

Triput? Ako te smorilo tri puta, uradi dva puta merenje i zaseci. :D