Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jewdja, tebe sam čitala često, uglavnom pazariš plus od mene. :)

2. Hvala, svim vernim mušterijama. Refundiraćemo. :)

3. Samo nastavi da onako pišeš.. I tebe ću čitati, čim završim učitelja. Kvakvakvakvakva :)

4. Dobro došao u naše jezerce jewdja. :D

5. E hvala, jel mora neki poseban kupaći kostim ili može onako , kežual. :)

6. Samo ne budi golišav. :)

7. Evo i mene s' posla...
    Ma kako 'oćeš jewdjo, dodbrodoš'o međ' patke

8. Ljudi, učitelj me oduševljava defkama! Kakav manijak! :)

9. Kej, hvala....znači prošao sam inicijaciju. Ili kroz to tek treba da prođem? :)

10. A učitelj je lud k'o struja ;D
    Tačnije lud k'o patka

11. Uvek je i bio staklena! :D

12. Moja jubilarna nema minus još uvek, a ova nije imala do pre neki dan, kad me je neko ishejtovao. http://vukajlija.com/puste-zelje/155353 :)

13. Kej, hvala....znači prošao sam inicijaciju. Ili kroz to tek treba da prođem? :)

Pa nema neka posebna inicijacija...samo KVAKneš i popatkanili smo te.

14. KVAK....+ Za devojčicu. I za želje. Stvarno u menzi i na zapadu ništa novo.

15. Kakav manijak!

Манијак да нема већег. :)) Некад су ме звали манијачина, али ми се то није свидело, па су онда наставили са манијак олло :п

16. Е, ја мислим да је крајње време да свако подели са осталима који хоби има, ако има! И шта му је ГУШТ (лололо) да ради, кад дође са посла изморен и никакав. :)

Ево ја ћу први. Ја правим музику, варим буксне и пијем старопрамен. :) То волим. :)

Ајде следећи. :)

17. Učitelju, kraljevino! :))
    Evo jedna pesma da vam vrati osmeh na lice u ovo sumorno popodne! http://www.youtube.com/watch?v=rVDZI3yvWAY

18. Igram Heroes 3 of Might and Magic, pravim torte i kolače, je'm goMna po forumima. :)
    Je l' dovoljno? :)

19. Što se hobija tiče. Ima onaj Hobi, Mičov sin, iz Čuvara plaže....a moji hobiji, gledanje u daljinu, preskakanje vijače, sportovi , alkohol, nerviranje malđe sestre. I tako neke freferencije.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.