Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Da, to je bilo to! Čestitam staklena na jubileju, odlično si preskočila tu prepreku :)))

2. pljusnula ella:)

a Agi vi zemunci naravno da volite Žuču :DDD

3. a stigli smo na 111 stranu :)))))

4. Ако се овако настави, близу нам је и 'иљадита! Има да сјебемо и ону шта слушаш оллоо

5. Evo i mog novog avatara. Još sam pače za ove silne jubilejce u jezercetu :)

6. Evo i mog novog avatara. Još sam pače za ove silne jubilejce u jezercetu :)

Jooooooj kako je slatko!!!! :)

7. Učitelju, pročitan si, d'izvineš. :) I jebeš prosek, nemoj ništa brisati, dobar si. :)

8. slasan :) ko bi reko' da je zenski? :DDD

9. Ženski som, al' masan valjano :)

10. Više mi se svidža kad kažem da sam snela jaje nego da sam pustila somića, šta znam. :)

11. Mogo bi malo onaj patak Baja, da da koji dinar za razvoj ovog pokreta. Ako stvarno postoji nek se javi. :) Ima ovde dosta jubileja, koje treba adekvatno nagraditi...

12. Ella84
    Ženski som, al' masan valjano :)

xaaxxaxaaxxaxa zamislila sam :D

13. xaaxxaxaaxxaxa zamislila sam :D

hahahaha nisi normalna :DDDD

14. U, Molly, kvaktastična je.

15. Dobra Molly....lep osećaj je to....
    KVAKneš jedno pivo, izvadiš tiket i gledaš Engleze....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.