Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Laku noć, drage patke. Vidimo se sutra u jezercetu, u isčekivanju Kvaktriksove jubilarne defke (ako ne računamo druge naloge i obrisane, kvakvakvakva). KVAAAK!
Kvaka noć, Agi the Duck!
Bu! Jutro.
KVAAAAAAAAAAAAAAAAAK :)
Jutro :)
Eto ti plus na somića :)
Oho pa Fala vi! :)
Sad ću i ja tvoje defke da pročitam od korice do korice, mada sam ih dosta već i pročitala. :)
Pa nemoj da te čudi nagli skok na lestvici popularnosti :)
Ti si na poslu? Nemoj da čitaš, smoriće te za ceo dan. Posle nećeš moći ništa da uradiš. :)
Ma čitam ih uveliko :) Defke mogu samo da me nasmeju :)
Da, na poslu sam, od 7h.
Briši post, oni su svuda. :) Te defke čuvam više nego ove najbolje. :)
hahaha obrisala, što je sigurno - sigurno :)
MNOGO dobre defke imaš bre!!!! Nije mi jasno zašto su tako slabo čitane :(
Ma nije to ni važno, ja više za dušu pišem. Pa ko pročita. :) Nego, gde ti radiš? :)
Bacam ti tamo i po koji komentar :)
Radim u vodovodu, ja sam ti državna patka :)
Ti? Radiš? Školuješ se?
Pa eto, za bolju budućnost. :) Ne mogu sad da odgovaram, radim istoriju. Zamorno. :)
Kvak Kvaak, kva-kvak kva-kva!
Jutro :)
Kvak jutro Agiiiiiiiiiiiiiii :)
Kako smo od jutros?
Odlično. Sunce kvakće, pa me boli kvaktalo. Posao će da najebe danas :P
Bole te kvaktalo. ;)
Ja se radujem suncu, ali mi nešto slabo sija :-/
Evo od mene jedno jutarnje somče.
+ :)