Kvaksonska loža - Moćne patke

1. To je to. Ljubomora. Tačno ono što jeste. +

2. Ovu ću definiciju da koristim i pravim se pametan pred drugarima samo da ne budem k'o Sladža i zapamtim je...mada sigurnije je da napišem na šaci ;)

3. Ovu ću definiciju da koristim i pravim se pametan pred drugarima samo da ne budem k'o Sladža i zapamtim je...mada sigurnije je da napišem na šaci ;)

hahahahah,samo im ti reci!:)pa,da se vidi ko su patke!i meni se baš đa,ne znam odakle onoliki minusići,pu.

4. Nemam ni ja pojma, to je i mene iznenadilo kad sam ja bacio + i video skor. Ma natrči neka rulja izlupa minuse i prođe....Al' patkama ne mogu ništa.
    Mi smo masonska loža na vukajliji "Moćne Patke"

5. Хелоу мај биловед патке! Као и обично, опет сам га испушио за текму. Јебена гужва и јебени колапс. Па сам сад нервозан сео у своју столичицу да мало компонујем, варићам и куцкам се са паткама! Квак!

6. Mi smo masonska loža na vukajliji "Moćne Patke"

neko kako,lepo si ovo rek'o đoni!jezerce je centar!

7. De si predvodniče, evo marya i ja nešto razmišljamo da evoluiramo u masonsku ložu "Moćne Patke" sa centrom, to jest našim hramom "Ludim Jezercetom"

8. Јел сте помишљали да променимо и име у Моћне Патке?

9. mighty ducks!allmighty!

10. Јел сте помишљали да променимо и име у Моћне Патке?

Ili Masonska Loža "Moćne Patke", može.

11. patke evoluirale,moć raste!

12. patke evoluirale,moć raste!

Izgleda da preuzimamo lagano
    Sve smo opasniji i opasniji

13. U sad uletele neke dobre defke skroz

14. Izgleda da preuzimamo lagano
    Sve smo opasniji i opasniji

uskoro nam neće biti potreban kobac kao pojačanje protiv pilića!

15. Ma istripovao sam, sranje su defke nego su dobri komentari.
    Nego sad mi pade na pamet nešto...ne masonska loža nego KVAKsonska loža "Moćne Patke"

16. Odo malo sunca da u'vatim, a ko uđe u jezerce nek' razradi ideju o KVAKsonskoj loži
    KVAK

17. Сад смишљам тренутно неко зајебано име, ај бацајте још неке предлоге.

18. Речи зајебане, ал' да буду у КВАКу!

19. odo' i ja.kvakujmo se kasnije!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.