Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Meni neke dve ideje daju slabe znake života, ako uspem da ih reanimiram do večeras, biće dobro. :)
Jeste li primetili da naše definicije prete da imaju više komentara od ukupnog broja glasova?
Johny....davno ja plusiram tvoj rad...al -tu ru ru ru-...koristim u svakodnevnim situacijama, paranenormalnih osobina. :)) Patrik by the way.
Ovo se meni izjutra obavezno i dogodi, kada nikog drugog nema, osim patkica :)
Đoni, sjajna ova nova :D
Jesam, primetio sam. Nekad se i forum napravi. Posebno u početku je bilo tako. Zato je i Ela izmislila ovaj izraz Patke. "Idemo jedan za drugim kao patke"
Fala Jewđo a ideja za tu ru ru ru je baš došla dok sam komentarisao neku definiciju i neko je isto kao i ja došao na neku ideju u isto vreme pa smo napisali tu ru ru ru, tu ru ru ru i tako nastade.
PatkOvi, 'el ste videli ovo:
http://www.pobedisladju.co.cc/
ahahahahahaah pobedi Slađu
hahaha ma SlaDŽa je nepobediva!!! :DDD
Sladža je uzbuđena zbog takmičenja.. :)
MAJKE MI niste videli sajt do sada? ;)
Ja sam pre nekih pola sata, baš na forumu ovde. :)
Ja tek sad....pobedio sam je jednom
Samim tim što nisam pao pobediJo sam
Hahahahaha vidim ja nema Đonija, a on se igra Slađe :DDD
Proklete žene, njihove štikle i klizavi podovi... :)
Odoh malo, da u'vatim koji sunčev zrak. Kva kva (pa pa)! :)
Zaigr'o sams e Slađom al' sad krećem kućiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
KVAKčemo se kasnije
lololo,kako je biti slađa?
Nije lako biti Sladža ali uspeo sam. I još nisam pao na dupe i sklopio ruke ko mrtvaK.
Šta ima patke moje?
Valja mi se opet somić al' ću ovog da uobličim malo....valjda
A onaj prošli nisam hteo to, nego nešto sasvim drugo, pa sam skratio...
slađa je nenadjebiva,niko ne pada tak'.evo,ručala,pijem kafu,izbacija somče pre koji minut:)
Op daj da vidim to somče pre nego što ja zasednem na klopu