Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ЈА ЈЕБЕМ, ЈЕБЕМ И ЈОШ МАЛО ЈЕБЕМ.

2. Samo tako nastavi kapitenu nego jel si pogledao? :)

3. ja jebem za sad samo grašak.doduše sa kobasicama,lololo

4. Samo tako nastavi kapitenu nego jel si pogledao?

Шта?

doduše sa kobasicama,lololo

лололололололо

5. Da bi ti objasnio meni i Agiju zašto nam stoje onaj opis pored naših nikova na prvoj strani?

6. Znači ja sam najsvežiji član samo malo stariji...bez starca nema udarca...kvak!

7. jewdja pogledaj komentare na somu :)

8. bez starca nema udarca...

lololo.
    pa,kol'ko to godina imadeš?

9. +: 4788
    -: 5344

Моје гласање до сад. :)

10. Букснетина™

+: 4788
    -: 5344

Моје гласање до сад. :)

Hejteru! :DDDD

11. kvak Ela, ladno sam sad primetio da mi je kosmo rekla da mi odličan som, sad mi je srce puno :D

12. loolol....ja sam bre dete...89-o. :) Nego dosad se raspravljah na pijaci sa nekim trolom...oko 2 soma što nako nonšalantno izbacih.

13. Ti dete, a 89-o godište? o.O

Šta da kažem ja onda koji sam 96-o godište?

14. Odoh ja da malo obavljam svoje papučarske dužnosti, pustio sam soma i doviđenja :)

15. Pregledan som KVAKtriks....lud
    Ja ću još malo da se smaram sa nekim diletantom ispod neke defke. Čovek umislio da je najveći teoretičar svih vera, kultura i celokupne svetske istorije a ustvari je najobičnija budaletina.
    KVAAAAAAK

16. Patke, evo i ja da se bućnem u jezerce.

Inače taj zajednički nalog koji pominjemo još nije gotov, a ideja je da odatle šibamo definicije koje su nam pale na pamet zajedničkim snagama, ili prosto odvale koje smo spontano smislili kvaktajući.

KVAAAK!

17. Jevđo, što se ovaj lik nakačio na tebe i hejtuje ti definicije? Nešto ste se zakačili, ili treba da intervenišemo?

http://vukajlija.com/recnik/autori/46801/definicije?order=time

18. Agi bate, fala na plusiranju...lik me napade ko da sam mu pobio pola familije...kad nzna sta je kemba.....pusti budalu...

19. То су комплекси брате Аги. Могу само да завиде. Послао сам ПВТ оном КанамеТосену ил' како већ. Питао сам га шта има против нас.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.