:ДРИГПО ОЗБИЉАН: Е, ајде ови са списка нека кажу да ли хоће да мењају ово што је у загради.
-Ареи Куен (Најсвежији члан)
-jewdja (Као и Ареи Куен, само мало старији)
-Čo^ (Има огроман БЕЏ)
-marya dee (Мистериозна Патка)
-Moly Bloom (Ову патку још нисам упознао)
-Agilni (Генетски модификована Патка)
А ови остали нека кажу да ли хоће нешто да им се дода.
SINERGIJA (zajedničko delovanje u cilju ostvarivanja većeg učinka nego što je to zbir pojedinačnih snaga svakog učesnika)
Svako da po jednu rečenicu koja se uklapa sa prethodnim rečenicama, a definiše pojam sinergije, ali ne direktno nego izokola. Primer: KVAKsonska loža "Moćne Patke" piše zajedničku definiciju.
Ako se prihvati, evo prve rečenice:
"U jednom zidu svaka pojedinačna cigla se može razbiti rukom."
Ja sam više mislio da defke koje neko ne može da uobliči, ili neka dobra provala odavde ode na zvaničnu stranu kao zajednička... Mada i sinergija nije loša ideja.
Kvaksno, to je sasvim korektno. Pa da vide da smo gospoda, jelte :podrig:
:ДРИГПО ОЗБИЉАН: Е, ајде ови са списка нека кажу да ли хоће да мењају ово што је у загради.
-Ареи Куен (Најсвежији члан)
-jewdja (Као и Ареи Куен, само мало старији)
-Čo^ (Има огроман БЕЏ)
-marya dee (Мистериозна Патка)
-Moly Bloom (Ову патку још нисам упознао)
-Agilni (Генетски модификована Патка)
А ови остали нека кажу да ли хоће нешто да им се дода.
lololo
Хахахаха, морао сам да импровизујем, јбг. :) Нико се није огласио лололо
a,šta je fora sa tim u zagradi?p.s.novo somče!
Ништа, само лепше изгледа на првој страни олололол
lololo,svidža mi se moj patkasti veo mister'je!
Ден ит вил римејн д уеј ит из! КВАК!
kvakstinito!
Ma nek ostane, što se mene tiče. Ok je, samo me zanima otkud ta ideja :)
patkice,odo',pozdravljam vas!:)kvakćemo lejtr.
može za mene...jewdja (patka koja šljapka). Bravo marya...som je sušta realnost bliske i dalje budućnosti studenta.
Па као, Агилни, покретљиви, нешто, нешто, Генетски модификовано :D
Aj, može :)
Imam jednu apropo maryinog poslednjeg soma. http://vukajlija.com/radna-atmosfera :)
Odlična ti je ova :D
Hvala . A kakva je situacija, povodom nekog ...da kažem zajedničkog akunta...i to...nisam upućen..
Evo predlog zajedničke defke:
SINERGIJA (zajedničko delovanje u cilju ostvarivanja većeg učinka nego što je to zbir pojedinačnih snaga svakog učesnika)
Svako da po jednu rečenicu koja se uklapa sa prethodnim rečenicama, a definiše pojam sinergije, ali ne direktno nego izokola. Primer: KVAKsonska loža "Moćne Patke" piše zajedničku definiciju.
Ako se prihvati, evo prve rečenice:
"U jednom zidu svaka pojedinačna cigla se može razbiti rukom."
Akaunta....kolko sam shvatio, tu ce da zajednickim snagama da izabcujemo somove od 2 kile komad ko zec. :))))
Ja sam više mislio da defke koje neko ne može da uobliči, ili neka dobra provala odavde ode na zvaničnu stranu kao zajednička... Mada i sinergija nije loša ideja.
"Ali patke mesto ruku kljunovima delaju" :P