Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Имала је 2-5 Аги, нисам ни стиг'о да је оценим..
Сад ћу ја да се исерем са једном дефиницијом хахахаха
Kad pre? Ne stigoh ni da čekiram.. :(
Genetski modifikovana patka odlazi malo da se provoza po Zemunu. Moram nešto da završim. KVAK!
Ајде, квакћемо се модификовани :)
Agilni, 175. strana, poslednji post! Briši! Videće nam patku! :)
Хахаха, стаклена само јури постове. :) Стаклена, јел ти се свиђа име? :) Погледај велика слова, па закључи зашто сам то ставио.
VIP :) Skontah, odlično je, zadovoljna sam. :)
Prijatelji moji po patki...ahahaha...bože sačuvaj. :)
Хахахаха, али
Помислиће људи свашта. :)
Koga još i briga za mišljenje običnih ljudi? :)
Патке се једино рачунају, и ти мислиш? :)
Pa nego! Kad bi svako svoju patku cenio, bilo bi nam mnogo bolje, ako me razumeš! :)
То ако ме разумеш, ме је мало изгубило, ако ме разумеш лоло :)) Ја ценим своју патку донекле. Понекад не, понекад да, ако ме разумеш, опет. :)
"Najveće izdajstvo je, ako te neko pita, kada te izda rođena kita"
ako si na to mislio da ponekad ne ceniš svoju patku :)
Učitelju, razumeli smo se! Treba više da se ceni patkan, govorim ti iz iskustva! Kvakvakvakvakva
E, a šta će nam onaj dupli nalog? Koliko sam shvatila, za definisanje internih fora sa jezera?
+1 Има истине ооо брусе :))
"Najveće izdajstvo je, ako te neko pita, kada te izda rođena kita"
Kvakvakvakvakvakvakva joj što nemamo zvezdicu i na forumu da omiljenujemo određene postove!!! :))))
teoretski bi trebalo da bude zajednički kvak, mesto gde dobra fora odavde može biti svima objavljena... ako nam pođe za kljunom...
E da, samo da vas upozorim, pošto je krajnje očigledno da je nalog zajednički, ne smemo ocenjivati definicije sa tog naloga, nijednu, niko.
to je Bora Đorđević - "Bora priča gluposti", bio neki fazon kabarea s njegovim umotvorinama :)
ima na tubetu, iz 1990/91.