Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Имала је 2-5 Аги, нисам ни стиг'о да је оценим..
Сад ћу ја да се исерем са једном дефиницијом хахахаха
Kad pre? Ne stigoh ni da čekiram.. :(
Genetski modifikovana patka odlazi malo da se provoza po Zemunu. Moram nešto da završim. KVAK!
Ајде, квакћемо се модификовани :)
Agilni, 175. strana, poslednji post! Briši! Videće nam patku! :)
Хахаха, стаклена само јури постове. :) Стаклена, јел ти се свиђа име? :) Погледај велика слова, па закључи зашто сам то ставио.
VIP :) Skontah, odlično je, zadovoljna sam. :)
Prijatelji moji po patki...ahahaha...bože sačuvaj. :)
Хахахаха, али
Помислиће људи свашта. :)
Koga još i briga za mišljenje običnih ljudi? :)
Патке се једино рачунају, и ти мислиш? :)
Pa nego! Kad bi svako svoju patku cenio, bilo bi nam mnogo bolje, ako me razumeš! :)
То ако ме разумеш, ме је мало изгубило, ако ме разумеш лоло :)) Ја ценим своју патку донекле. Понекад не, понекад да, ако ме разумеш, опет. :)
"Najveće izdajstvo je, ako te neko pita, kada te izda rođena kita"
ako si na to mislio da ponekad ne ceniš svoju patku :)
Učitelju, razumeli smo se! Treba više da se ceni patkan, govorim ti iz iskustva! Kvakvakvakvakva
E, a šta će nam onaj dupli nalog? Koliko sam shvatila, za definisanje internih fora sa jezera?
+1 Има истине ооо брусе :))
"Najveće izdajstvo je, ako te neko pita, kada te izda rođena kita"
Kvakvakvakvakvakvakva joj što nemamo zvezdicu i na forumu da omiljenujemo određene postove!!! :))))
teoretski bi trebalo da bude zajednički kvak, mesto gde dobra fora odavde može biti svima objavljena... ako nam pođe za kljunom...
E da, samo da vas upozorim, pošto je krajnje očigledno da je nalog zajednički, ne smemo ocenjivati definicije sa tog naloga, nijednu, niko.
to je Bora Đorđević - "Bora priča gluposti", bio neki fazon kabarea s njegovim umotvorinama :)
ima na tubetu, iz 1990/91.