Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Имала је 2-5 Аги, нисам ни стиг'о да је оценим..

2. Сад ћу ја да се исерем са једном дефиницијом хахахаха

3. Kad pre? Ne stigoh ni da čekiram.. :(

4. Genetski modifikovana patka odlazi malo da se provoza po Zemunu. Moram nešto da završim. KVAK!

5. Ајде, квакћемо се модификовани :)

6. Agilni, 175. strana, poslednji post! Briši! Videće nam patku! :)

7. Хахаха, стаклена само јури постове. :) Стаклена, јел ти се свиђа име? :) Погледај велика слова, па закључи зашто сам то ставио.

8. VIP :) Skontah, odlično je, zadovoljna sam. :)
    Prijatelji moji po patki...ahahaha...bože sačuvaj. :)

9. Хахахаха, али

po patki

Помислиће људи свашта. :)

10. Koga još i briga za mišljenje običnih ljudi? :)

11. Патке се једино рачунају, и ти мислиш? :)

12. Pa nego! Kad bi svako svoju patku cenio, bilo bi nam mnogo bolje, ako me razumeš! :)

13. То ако ме разумеш, ме је мало изгубило, ако ме разумеш лоло :)) Ја ценим своју патку донекле. Понекад не, понекад да, ако ме разумеш, опет. :)

14. "Najveće izdajstvo je, ako te neko pita, kada te izda rođena kita"

ako si na to mislio da ponekad ne ceniš svoju patku :)

15. Učitelju, razumeli smo se! Treba više da se ceni patkan, govorim ti iz iskustva! Kvakvakvakvakva
    E, a šta će nam onaj dupli nalog? Koliko sam shvatila, za definisanje internih fora sa jezera?

16. Najveće izdajstvo je, ako te neko pita, kada te izda rođena kita

+1 Има истине ооо брусе :))

17. bruce

"Najveće izdajstvo je, ako te neko pita, kada te izda rođena kita"

Kvakvakvakvakvakvakva joj što nemamo zvezdicu i na forumu da omiljenujemo određene postove!!! :))))

18. teoretski bi trebalo da bude zajednički kvak, mesto gde dobra fora odavde može biti svima objavljena... ako nam pođe za kljunom...

19. E da, samo da vas upozorim, pošto je krajnje očigledno da je nalog zajednički, ne smemo ocenjivati definicije sa tog naloga, nijednu, niko.

20. to je Bora Đorđević - "Bora priča gluposti", bio neki fazon kabarea s njegovim umotvorinama :)

ima na tubetu, iz 1990/91.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.