Ma skontala sam kojim povodom je pravio. :) Ako već biraš postere, možda bi najpravednije bilo da budu odabrani koji su se slučajno tu našli, za koje je autor mislio da su baš dobri. E to bi bila prava stvar..
Čini mi se da je Učitelj izbacio nešto, kao i jedan vrhunski poster!
Vdeo sam i njegovu defku.
A sutra ujutru kad krenu da padaju, samo ja ne radim. Dobio sam slobodan dan, tako da, pišem defke tek od 11 i ne družim se sa jutarnjim kancelarijskim patkama.
Ma skontala sam kojim povodom je pravio. :) Ako već biraš postere, možda bi najpravednije bilo da budu odabrani koji su se slučajno tu našli, za koje je autor mislio da su baš dobri. E to bi bila prava stvar..
Uglavnom ti i pobede jer oni su nenadjebivi ali ubaci se par naših gluposti, koje pravimo iz zezanja, čisto jer su stvarno debilski a i oni imaju neki trip.
Prošli konjkurs je pobedio lik koji je stvarno napravio užasan poster.
A pre Gengsta babe je bio onaj namerno idiotski sa četnikom. Nije fora. :)
To jeste, mada Smahain pravi tako genijalne trol postere i te totalno ludačke. Mislim da mu u tome nema ravnog.
Odoh i ja patke na spavanjac. Mrtav sam.
Iscedio me ivent....
KVAKu noć i lepo spavajte...
Vdeo sam i njegovu defku.
A sutra ujutru kad krenu da padaju, samo ja ne radim. Dobio sam slobodan dan, tako da, pišem defke tek od 11 i ne družim se sa jutarnjim kancelarijskim patkama.
ja izbacio još jedan ali je malo kilav, verovatno će ga modovi obrisati :)
http://vukajlija.com/golubica/315870
Uglavnom ti i pobede jer oni su nenadjebivi ali ubaci se par naših gluposti, koje pravimo iz zezanja, čisto jer su stvarno debilski a i oni imaju neki trip.
Prošli konjkurs je pobedio lik koji je stvarno napravio užasan poster.
gengsta baba :) lik je pokidao :)
A pre Gengsta babe je bio onaj namerno idiotski sa četnikom. Nije fora. :)
Kol'ko sam se smejao kad sam video. Kontaktirali smo lika koji je napravio ali nije nam odgovorio ništa. BABA JEBE....
taj sa četnikom nisam provalio, jbg ne pratim fudbal, ali baba je bilaaaa...
To jeste, mada Smahain pravi tako genijalne trol postere i te totalno ludačke. Mislim da mu u tome nema ravnog.
Odoh i ja patke na spavanjac. Mrtav sam.
Iscedio me ivent....
KVAKu noć i lepo spavajte...
idem i ja za minut, već sam triput stisnuo snooze :)
kvaku noć Đoni, kvaknemo se ujutro :)
I ja ću, boli me vrat od bdenja nad tipkicama.
Kvaka noć!
kvaka noć staklena :)
Otišao sam i ja :) uključio sam tajmer za grejanje jezerca :)))
Ja sam KIKA BOY!
eto eto!!!! ja dok se vratim kuci sve patke spavaju..jezero je bezbedno a ranoraniocima sutra dobro jutro :)
KVAKATATIRA! Buć! Predugo mi jezerce nije bilo uznemireno.
Устајте, квакање, чвакање! Буђење! :о)
E, jel može meni u zagradi na naslovnoj da stoji Bora Spužić Kvakva?
Мораш да замолиш. :п