Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Đoni, ivent je omiljena reč u mojoj branši, fuj :) Imam i ja jedno somče, takođe pod utiskom večerašnjeg kratkog obilaska jednog mnogo KVAKastrofalnijeg iventa.
Patkasti čita šta je propustio, garantujem. :)
Tako se i meni čini. Sve se zasniva na preterivanju. Ja ipak ne bih da ga vidim na svojim defkama.
Imao sam ja jednog kad sam tek počeo da definišem, više se i ne sećam imena, ja postavim defku, a on prvi ili drugi komentar kao Cara... odmah posle krenu minusi, a ja obrišem defku. Odem na njegov profil posle (kad sam ukapirao da mogu) pročitam mu sve defke i sam na jednu ostavim komentar tipa: ovo je jedino tvoje delo koje je čovek napisao... nikad više mi nije ostavio komentar.
Pa rekoh, bilo bi glupo i dosadno da ta drugarica nije bila tu. Ovako je bilo i podnošljivo, i meni i njoj. Pevao je Željko Joksimović. Smarač. Bilo alkohola, mada nisam puno popio.
Vidim svašta sam propustio....ima tu materijala :)
A kvaknuo si sjajnu defku upravo. Svaka čas' :)
Video, ocenio, pa de ti spomenar pade na pamet. Tako jedna kul, zaboravljena stvar. Jel ovi klinci danas imaju spomenare...
Bruce, takve likove tvoj komentar uopšte ne potresa, previše si benigan. :))
Jao, pevao je Želja Selja...ne volim ga.
Žika Živac - ko dobroćudni tumor :)
MAtriks našao svoju defku u mojim omiljenim (gde mu to pade na pamet, ne znam) pa se pohvalio, ja da mu odgovorim i dođe ideja :)
E da bacio sam somića :=)
Sada na "iventu" jedan lik kaže baš to, jer ima neka zaostala, a ja odamh pomislio na Vukajliju, reko' eto defke :)
To mi se non stop dešava u zadnje vreme
dobar je, odličan, ja komentarisao :)
Jebote, ja sam sinoć čak i sanjala novu defku, ali kad sam se probudila skontala sam da je previše glupava. :) Ček, pokušaću da se setim o čemu se radilo...
Moja jutrošnja je do izbora odabranih bila najjača defka danas, a napisao sam je sa sekund bez razmišljanja. Kad počnem da razmišljam otegnem defku ko Prokletu avliju...
Ja i dalje imam u glavi ove cigarete. Obeležile su mi celu nedelju, to baš ne volim da vidim, ali ni čujem.
Patke, odoh ja na spavanja, ne mogu da čekam plavuše večeras :) Kvaka noć!!!
Kvaka noć Agilni, i ja ću za par minuta da odsviram povečerje. Sutra imam ivent procene kuće za prevod, pa rano ustajem.
Agi, Agi...ne viđa se to svako veče! :) Kvaka noć!
KVAKu noća Agi. Lepo spavaj.
Jao ja ne radim sutra. Vrh. Mada sam umoran. Kada non stop stojiš i čavrljaš umoriš se kao budala. Tako da ću i ja još malo.
Jel bacio još neko nekog soma večeras?
Slabo je bilo somovine večeras, nismo bili produktivni. Čini mi se da je Učitelj izbacio nešto, kao i jedan vrhunski poster!
Video sam poster. To je namerno napravljeno za konjkurs za najglupši poster.
Sad još malo treba tamo da izdvojim 50 kandidata i kreće glasanje. Imam i ja jedan dobar, mislim baš namerno glup, pa ću da ga ubacim kad već biram ja.