Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Đoni, ivent je omiljena reč u mojoj branši, fuj :) Imam i ja jedno somče, takođe pod utiskom večerašnjeg kratkog obilaska jednog mnogo KVAKastrofalnijeg iventa.

2. Patkasti čita šta je propustio, garantujem. :)

3. Ma nije hejter, nego se kreteniše.

Tako se i meni čini. Sve se zasniva na preterivanju. Ja ipak ne bih da ga vidim na svojim defkama.

4. Imao sam ja jednog kad sam tek počeo da definišem, više se i ne sećam imena, ja postavim defku, a on prvi ili drugi komentar kao Cara... odmah posle krenu minusi, a ja obrišem defku. Odem na njegov profil posle (kad sam ukapirao da mogu) pročitam mu sve defke i sam na jednu ostavim komentar tipa: ovo je jedino tvoje delo koje je čovek napisao... nikad više mi nije ostavio komentar.

5. Johnny: kakav je bio ivent ;)

Pa rekoh, bilo bi glupo i dosadno da ta drugarica nije bila tu. Ovako je bilo i podnošljivo, i meni i njoj. Pevao je Željko Joksimović. Smarač. Bilo alkohola, mada nisam puno popio.

Patkasti čita šta je propustio, garantujem. :)

Vidim svašta sam propustio....ima tu materijala :)

6. A kvaknuo si sjajnu defku upravo. Svaka čas' :)

7. Video, ocenio, pa de ti spomenar pade na pamet. Tako jedna kul, zaboravljena stvar. Jel ovi klinci danas imaju spomenare...

8. Bruce, takve likove tvoj komentar uopšte ne potresa, previše si benigan. :))
    Jao, pevao je Želja Selja...ne volim ga.

9. Žika Živac - ko dobroćudni tumor :)

10. MAtriks našao svoju defku u mojim omiljenim (gde mu to pade na pamet, ne znam) pa se pohvalio, ja da mu odgovorim i dođe ideja :)

11. E da bacio sam somića :=)

Sada na "iventu" jedan lik kaže baš to, jer ima neka zaostala, a ja odamh pomislio na Vukajliju, reko' eto defke :)
    To mi se non stop dešava u zadnje vreme

12. dobar je, odličan, ja komentarisao :)

13. Jebote, ja sam sinoć čak i sanjala novu defku, ali kad sam se probudila skontala sam da je previše glupava. :) Ček, pokušaću da se setim o čemu se radilo...

14. Moja jutrošnja je do izbora odabranih bila najjača defka danas, a napisao sam je sa sekund bez razmišljanja. Kad počnem da razmišljam otegnem defku ko Prokletu avliju...

15. Ja i dalje imam u glavi ove cigarete. Obeležile su mi celu nedelju, to baš ne volim da vidim, ali ni čujem.

Patke, odoh ja na spavanja, ne mogu da čekam plavuše večeras :) Kvaka noć!!!

16. Kvaka noć Agilni, i ja ću za par minuta da odsviram povečerje. Sutra imam ivent procene kuće za prevod, pa rano ustajem.

17. Agi, Agi...ne viđa se to svako veče! :) Kvaka noć!

18. KVAKu noća Agi. Lepo spavaj.
    Jao ja ne radim sutra. Vrh. Mada sam umoran. Kada non stop stojiš i čavrljaš umoriš se kao budala. Tako da ću i ja još malo.
    Jel bacio još neko nekog soma večeras?

19. Slabo je bilo somovine večeras, nismo bili produktivni. Čini mi se da je Učitelj izbacio nešto, kao i jedan vrhunski poster!

20. Video sam poster. To je namerno napravljeno za konjkurs za najglupši poster.
    Sad još malo treba tamo da izdvojim 50 kandidata i kreće glasanje. Imam i ja jedan dobar, mislim baš namerno glup, pa ću da ga ubacim kad već biram ja.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.