Kvaksonska loža - Moćne patke

1. 1.Jutro
    2. Na temu optičke varke kojima pribegavaju žene, sa primerom trandže
    3. Svi spavate u pola 3 ! nema smisla!
    4. Imam dva nova somica placu sami od sinoc
    5. sta da obucem za strajk? :)

2. 5. sta da obucem za strajk? :)

Смокинг ;)

3. Moly, Somići (pr)ocenjeni :)

4. Још је рааанооо, оу рано, рано је за дефку, за постер касно јеее....

Zamalo da mi promakne ovo, sjajno!

Nego, šta mislite da ovu moju drugu defku šerujem ovde, malo je još uobličite, ako želite i pustimo sa zajedničkog naloga. Odrećiću je se u ime pataka :)

5. 3. Svi spavate u pola 3 ! nema smisla!

Bio sam na nekom iventu i od čavrljanja me je boleo mozak....a i par vina je pomoglo

1.Jutro

KVAK Jutro Moly

4. Imam dva nova somica placu sami od sinoc

Sad ću da bacim pogled

5. sta da obucem za strajk? :)

Pa ja za te akcije uvek imam spremne sledeće stvari: brze patike (obavezno vezati pertle), trenerku koja ima učkur (nikako one stare pa da vam je ispao i neka bude crna) i
    skijaški duks (da ne kažem s' fantomkom i to bez obeležja) e sada, ako to sve nemaš onda iskombinuj stvari i obuci se što komotnije.

6. Смокинг ;)
    -nece tata da mi pozajmi kaze nema...
    Agi
    opravdavas nadimak :D
    gospodzo DZ
    vas drugi predlog je usvojen!

7. Pa ja za te akcije uvek imam spremne sledeće stvari: brze patike (obavezno vezati pertle), trenerku koja ima učkur (nikako one stare pa da vam je ispao i neka bude crna) i
    skijaški duks (da ne kažem s' fantomkom i to bez obeležja) e sada, ako to sve nemaš onda iskombinuj stvari i obuci se što komotnije.

A bre Dzoni pa ne idem da obijam trafiku.... obuci cu ovaj zuti kostim da me viditre ako me usnimi kamera i kazete e ono je nasa pakta :DDDDDDDDDDDDDDD

8. Žuti kostim, žuti kostim!

E, moramo negde online da poručimo to za sve patke i jednom prošetamo Adom, onako, ničim izazvani. Izreklamiramo Vukajliju, ali i grupu.

9. A bre Dzoni pa ne idem da obijam trafiku.

hehehehe, ma nekako se uvek pretvore ti štrajkovi i demonstracije u krkljanac u zadnje vreme pa sam malo paranoičan :)

10. Jednom sam, bez fantomke, ukrala kesicu ribica sa trafike. Jednom i nikada više. :(

11. axaxaxxaxa dzaftaroooooooo

Agi ne brini odluka je pala

dzoni hvala na savetu ovo mi je prvi strajk ..ni na studenske nisam isla...

12. Jednom sam, bez fantomke, ukrala kesicu ribica sa trafike. Jednom i nikada više. :(

Stan'te bre, pa ne kradem ja :)
    Kak'e trafike....
    To je za demonstracije.

13. Stan'te bre, pa ne kradem ja :)
    Kak'e trafike....
    To je za demonstracije.

Kah, kah... Ma, znamo! :p Nego, ja tako, malo se ispovedam.

14. Добро јутро патке! Квак! Шта се ради?

15. hehehhehehe kVAAAAK
    Moli ispala si odlično na slici

16. Stig'o i kapiten...
    Savršen poster sinoć kvakvakvkvakva

17. Dobro jutro, predvodniče. Eto, i dalje pominjemo tvoj posterčić, a imaš i molbe za titule na naslovnoj strani, virni na prethodnoj strani.

Đoni, pa ja pustih defku za koju si se opredelio, a ti niš' :)

18. cuj odlicno..kvakasticno! sreca pa je koleginica zabelezila taj dirljivi momenat!
    dobro jutro Bux

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.