Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
1.Jutro
2. Na temu optičke varke kojima pribegavaju žene, sa primerom trandže
3. Svi spavate u pola 3 ! nema smisla!
4. Imam dva nova somica placu sami od sinoc
5. sta da obucem za strajk? :)
Смокинг ;)
Moly, Somići (pr)ocenjeni :)
http://www.halloweenmart.com/media/core/CH02033_DUCK_AD.jpg
ili 'vako nešto! :)
Zamalo da mi promakne ovo, sjajno!
Nego, šta mislite da ovu moju drugu defku šerujem ovde, malo je još uobličite, ako želite i pustimo sa zajedničkog naloga. Odrećiću je se u ime pataka :)
Bio sam na nekom iventu i od čavrljanja me je boleo mozak....a i par vina je pomoglo
KVAK Jutro Moly
Sad ću da bacim pogled
Pa ja za te akcije uvek imam spremne sledeće stvari: brze patike (obavezno vezati pertle), trenerku koja ima učkur (nikako one stare pa da vam je ispao i neka bude crna) i
skijaški duks (da ne kažem s' fantomkom i to bez obeležja) e sada, ako to sve nemaš onda iskombinuj stvari i obuci se što komotnije.
Смокинг ;)
-nece tata da mi pozajmi kaze nema...
Agi
opravdavas nadimak :D
gospodzo DZ
vas drugi predlog je usvojen!
Pa ja za te akcije uvek imam spremne sledeće stvari: brze patike (obavezno vezati pertle), trenerku koja ima učkur (nikako one stare pa da vam je ispao i neka bude crna) i
skijaški duks (da ne kažem s' fantomkom i to bez obeležja) e sada, ako to sve nemaš onda iskombinuj stvari i obuci se što komotnije.
A bre Dzoni pa ne idem da obijam trafiku.... obuci cu ovaj zuti kostim da me viditre ako me usnimi kamera i kazete e ono je nasa pakta :DDDDDDDDDDDDDDD
Žuti kostim, žuti kostim!
E, moramo negde online da poručimo to za sve patke i jednom prošetamo Adom, onako, ničim izazvani. Izreklamiramo Vukajliju, ali i grupu.
hehehehe, ma nekako se uvek pretvore ti štrajkovi i demonstracije u krkljanac u zadnje vreme pa sam malo paranoičan :)
Jednom sam, bez fantomke, ukrala kesicu ribica sa trafike. Jednom i nikada više. :(
axaxaxxaxa dzaftaroooooooo
Agi ne brini odluka je pala
dzoni hvala na savetu ovo mi je prvi strajk ..ni na studenske nisam isla...
Stan'te bre, pa ne kradem ja :)
Kak'e trafike....
To je za demonstracije.
http://wareagletales.com/wp-content/uploads/2011/01/IMG_3862.jpg
moli drži reč na demonstracijama! ihihii :)
Kak'e trafike....
To je za demonstracije.
Kah, kah... Ma, znamo! :p Nego, ja tako, malo se ispovedam.
Добро јутро патке! Квак! Шта се ради?
hehehhehehe kVAAAAK
Moli ispala si odlično na slici
Stig'o i kapiten...
Savršen poster sinoć kvakvakvkvakva
Dobro jutro, predvodniče. Eto, i dalje pominjemo tvoj posterčić, a imaš i molbe za titule na naslovnoj strani, virni na prethodnoj strani.
Đoni, pa ja pustih defku za koju si se opredelio, a ti niš' :)
cuj odlicno..kvakasticno! sreca pa je koleginica zabelezila taj dirljivi momenat!
dobro jutro Bux