Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
1.Jutro
2. Na temu optičke varke kojima pribegavaju žene, sa primerom trandže
3. Svi spavate u pola 3 ! nema smisla!
4. Imam dva nova somica placu sami od sinoc
5. sta da obucem za strajk? :)
Смокинг ;)
Moly, Somići (pr)ocenjeni :)
http://www.halloweenmart.com/media/core/CH02033_DUCK_AD.jpg
ili 'vako nešto! :)
Zamalo da mi promakne ovo, sjajno!
Nego, šta mislite da ovu moju drugu defku šerujem ovde, malo je još uobličite, ako želite i pustimo sa zajedničkog naloga. Odrećiću je se u ime pataka :)
Bio sam na nekom iventu i od čavrljanja me je boleo mozak....a i par vina je pomoglo
KVAK Jutro Moly
Sad ću da bacim pogled
Pa ja za te akcije uvek imam spremne sledeće stvari: brze patike (obavezno vezati pertle), trenerku koja ima učkur (nikako one stare pa da vam je ispao i neka bude crna) i
skijaški duks (da ne kažem s' fantomkom i to bez obeležja) e sada, ako to sve nemaš onda iskombinuj stvari i obuci se što komotnije.
Смокинг ;)
-nece tata da mi pozajmi kaze nema...
Agi
opravdavas nadimak :D
gospodzo DZ
vas drugi predlog je usvojen!
Pa ja za te akcije uvek imam spremne sledeće stvari: brze patike (obavezno vezati pertle), trenerku koja ima učkur (nikako one stare pa da vam je ispao i neka bude crna) i
skijaški duks (da ne kažem s' fantomkom i to bez obeležja) e sada, ako to sve nemaš onda iskombinuj stvari i obuci se što komotnije.
A bre Dzoni pa ne idem da obijam trafiku.... obuci cu ovaj zuti kostim da me viditre ako me usnimi kamera i kazete e ono je nasa pakta :DDDDDDDDDDDDDDD
Žuti kostim, žuti kostim!
E, moramo negde online da poručimo to za sve patke i jednom prošetamo Adom, onako, ničim izazvani. Izreklamiramo Vukajliju, ali i grupu.
hehehehe, ma nekako se uvek pretvore ti štrajkovi i demonstracije u krkljanac u zadnje vreme pa sam malo paranoičan :)
Jednom sam, bez fantomke, ukrala kesicu ribica sa trafike. Jednom i nikada više. :(
axaxaxxaxa dzaftaroooooooo
Agi ne brini odluka je pala
dzoni hvala na savetu ovo mi je prvi strajk ..ni na studenske nisam isla...
Stan'te bre, pa ne kradem ja :)
Kak'e trafike....
To je za demonstracije.
http://wareagletales.com/wp-content/uploads/2011/01/IMG_3862.jpg
moli drži reč na demonstracijama! ihihii :)
Kak'e trafike....
To je za demonstracije.
Kah, kah... Ma, znamo! :p Nego, ja tako, malo se ispovedam.
Добро јутро патке! Квак! Шта се ради?
hehehhehehe kVAAAAK
Moli ispala si odlično na slici
Stig'o i kapiten...
Savršen poster sinoć kvakvakvkvakva
Dobro jutro, predvodniče. Eto, i dalje pominjemo tvoj posterčić, a imaš i molbe za titule na naslovnoj strani, virni na prethodnoj strani.
Đoni, pa ja pustih defku za koju si se opredelio, a ti niš' :)
cuj odlicno..kvakasticno! sreca pa je koleginica zabelezila taj dirljivi momenat!
dobro jutro Bux