Đoni, pa ja pustih defku za koju si se opredelio, a ti niš' :)
Odlična somovina Agi...
Draganica kvakvakva
Desilo mi se jednom u Plastiku, još se zvao Mondo da me je startovala neka Draganica ali sva sreća ortak mi odmah reče da je to Draganče. Bio sam mnogo pijan, možda ne bih ni primetio patku :)
Desilo mi se jednom u Plastiku, još se zvao Mondo da me je startovala neka Draganica ali sva sreća ortak mi odmah reče da je to Draganče. Bio sam mnogo pijan, možda ne bih ni primetio patku :)
Jednoj mojoj drugarici (ne čitaj: meni) se sviđao dečko iz sreeednje... Međutim, taj dečko se zvao Ana. Srce joj se slomilo kad se upoznala sa NJOM. I mislim da joj se povraćalo. :)
Кваквакваквка па то треба жена!
Са'ћу да видим..
Agilni pljusnula sam ! svidza mi se :)
Odoh da setam ispred vlade :)
pozdrav! ako bude kamera mahacu vam!
Kuda idu demonstranti? Ovde nam raščistili ulice sve...
Odlična somovina Agi...
Draganica kvakvakva
vlada pa ministarstvo prosvete a krecemo od trga nikole pasica...odletela sam! budite dobri:)
Vidimo se onda, čekaću te ispred Manježa! :)))
Bio sam mnogo pijan, možda ne bih ni primetio patku :)
E dzoni dzoni.... :DDDDDD
Ako treba neka pomoć samo KVAkni...ima ovde iskusnih....ovaj....demonstranata...
Sad pravim jedan ultra glup poster
Vadzi DZ! Javi mi se na kvakafon ako me ne vidis! ja sam bas onako riba :DDDDDDD
Jednoj mojoj drugarici (ne čitaj: meni) se sviđao dečko iz sreeednje... Međutim, taj dečko se zvao Ana. Srce joj se slomilo kad se upoznala sa NJOM. I mislim da joj se povraćalo. :)
Ofhorse, kvaknuću te! :)
:čeka i gricka zanoktice:
Napravljen...mnogo je glup
EDIT: Namerno, naravno
Идем да га оценим! Волим најглупше постере!! Реци ТЕ ми КА ко СТЕ :)=
AHHAHAHHAHAHAHAH
Идем и ја један глупи да бацим!
Hahhahahaha ljudi vi niste normalni sa tim posterima! :DDD
Trebalo mi je pola sata da pročitam komentare kod kapitenovog postera :)
Overeni su vam svi somići :)
Ajde, šibni jedan al da bude pglu skroz
ето га. Фатал ерор ми је био инспирација и његова фамозна реч ОБРИЈАЈ СЕ вкаквкавкавка