Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ideš u q! meni su stvarno smešni, umirem od smeha! hhhahhahahahha :))))))))
Ha ha, kako ste poludeli :D
odoh da hasam, čekajte me! :)
10:00 Time Out
+1 на 5 минута, пљугсон :) Ал' ту смо Џи! :)
Ela, šta kažeš, kako smo te odmenili predstavljajući nas javnosti na "Fuksi"?
Agi, upravo sam pročitala. Ta iiiiiiiiiiiiiidi bre, kvakĆali ste sve u šesn'es' :D
Nego, kvaknuh da bismo mogli pustiti prvu definiciju sa zajedničkog naloga (recimo ovu moju, za koju me mrzi da čekam 21h da je okačim), ali da svi malo dodate nešto svoje. A?
Pa nije ti loša ideja Agi :)
Još nisam ni stigla da prelistam šta ste sve sinoć kvaktali, to ću kasnije uz kaficu :)
Baci ideju Agi, da vidimo
Ja sada bacio drugu kafu i izvalim da nemam više cimeta pu
Ovo mi je bila ideja za onu drugu opcija za defku. Možda nije bombastična da bi bila prva defka zajedničkog naloga. Vi odlučite:
Naziv definicije:
Dlakatel
Definicija:
Podrugljiv naziv za Alkatel marku telefona, koji zapravo verno oslikava kvalitet ovih uređaja, koji tokom evolucije mobilnih telefona nisu otišli ni korak dalje od prvobitnog dizajna i "bogatstva" funkcija. Dizajn uređaja zasniva se na neiskorišćenom materijalu za izgradnju baznih stanica fiksne telefonije.
Primer:
- Jao, srce, vidi ovaj „Miss Sixty“ telefončić. Presladak je!
- Ovo roze sapunče? Kveeek.
- Da, divan je! Je l’ dobar, da ga kupim? Ti se razumeš u to.
- Ček da vim… Aaaa! Ovo je Dlakatel, mislio sam da su ih iskorenili! Mojne to!
- Ma šta ti znaš, samo hejtuješ nešto, uzimam ga.
- (ŠKK me i pitaš kad me ne slušaš) Uzmi onda i ovaj pufnasti privezak, da se uklopi, baš je meden!
Pa udrite, ukrasite je :)
Đoni, ne seeeeeeeeeeeri da koristiš cimet?
Krkni je Agi...Buskno poster je onako baš, usavršen...:)))
Kada rešimo da je publikujemo, brišemo je odavde, a ja ću editovati ovaj post po sugestijama.
Da, najjača stvar za kafu
Који током еволуције мобилних телефона није отишао ни корак даље од некадашњег дизајна и функције.
I za čaj! :)
Eto, a meni se ljudi smeju za cimet u kafi! ;)
Pa Agi ja trenutno nemam ideju nikakvu...ostavi to tu...pa bacićemo nešto. Ima potencijala al sada da ga jebeš inspiracija mi je na -6
Buksno, baš me jebeš sa ovom ćirilicom. Editujem :)