Aj' ću kupim kad izađem s' posla... To neš' novo? Nikad nisam čula...
Ma jok, provalio sam ga pre par godina, kad sam imao neku....gadan deo....otvorenu ranu i nisu smeli da je ušiju nego sam morao na previjanja da idem. Bolelo k'o đavo ali manje uz nimulid. Od tada šta god boli ja roknem nimulid i posle 15 minuta k'o nov.
Al' prvo istresi džepove, da vidimo imaš li neki uređaj za snimanje razgovora? :D
NIKADA SE NISI LJUBIJO USTA?!
:pravim potez prevlačenja kažiprsta preko ustiju:
PatkOvi moji, kako mene glava boli...razbija!!! :(
Ne potrebe ni da trošim slova na tastaturi da bih dao odričan odgovor.
Fuka, cigarilos i Ejmi Vajnhaus. Proći će :)
Sve je jasno :)
Ne al' čuo sam da je malo balavo kvakvakvakva
Prestala duvaniti pre dve godine (nakon skoro 8 godina), kafu od tada reeeetko pijem...ostaje mi samo Ejmi :)
Ne al' čuo sam da je malo balavo kvakvakvakva
:potpisuje Džonijev odgovor:
Једном сам пробао, али испао њен језик из мојих уста а ја га нисам ухватијо, па сам се предомислијо у вези тога.
Nimulid Ela...prolazi odma'
A?
A mislim da sam se jednom ljubijo uusta sa nekom devojkom al' ona mi gurnula jezik u moja usta i ja pobego'
Lek protiv bolova. Izuva.
Aj' ću kupim kad izađem s' posla... To neš' novo? Nikad nisam čula...
Није ново, то постоји откад знам за себе. Зунеш један кад те боли зуб и наредна 3 дана не осећаш ништа.
Koja je to anestezija...
Buks, nisam tražila hašiš nego lek :DDD
Ma jok, provalio sam ga pre par godina, kad sam imao neku....gadan deo....otvorenu ranu i nisu smeli da je ušiju nego sam morao na previjanja da idem. Bolelo k'o đavo ali manje uz nimulid. Od tada šta god boli ja roknem nimulid i posle 15 minuta k'o nov.
Ne, lek je. Opušteno. Čak je i jeftin nešto.