Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Čuo sam sa su patke složnije čak i od jebača!

jer VI OVDE NE JEBETE

VI POMAŽETE NA OBOSTRANU KORIST lolo

2. Ne, lek je. Opušteno. Čak je i jeftin nešto.

Mada verujem da bi i ono prvo poslužilo extra :)

3. VI POMAŽETE NA OBOSTRANU KORIST lolo

A šta je jebanje nego upravo to lolololololololololo

4. Pa to ti kažem Johnny lololololololo

5. Mada verujem da bi i ono prvo poslužilo extra :)

U hašiš je ekstra, jednom sam sa pandurom koji je bio u uniformi pušio hašiš...pre jedno 10 godina. Bux verujem da znaš i sa kojim al' da ne spominjemo lolololo

6. Квактрикс ме је инспирисао за сомића квакваквак

7. pardon, moj prvi POMAGAJ

8. jaooooo, kad vam šibnem avatar i vidite kakva sam patka ima da se onesvestite, samo moram da je ukomponujem sa savom

PREDIWAN SAM LJUUUUUDI

9. Паз вамо! Неам нета кући, тако да ретко могу да блејим овде са вама. Морам преко телефона да Вукајлишем а нешто сам кратак с кинтом. Али то не значи да не мислим на вас! :) (колко ово последње звучи геј, не верујем)

10. PODRŠKA ZA LEPTIRA

11. PREDIWAN SAM LJUUUUUDI

Što bi mi rekli KVAKtastičan

12. Bux verujem da znaš i sa kojim al' da ne spominjemo

Каунтер терористс вин :) Царо добро нам дошао! Са'ћу те ставим тамо у чланове!

13. samo moram da je ukomponujem sa savom

Toooooooooooooo, ne smeš čo'eka iz rodne mi Kikinde da izostaviš ;))) U jedva čekam godišnji, pa kad odem u Ki, pa na jedan intelektualni razgovor sa Savom :D

14. I patke misle na tebe Arei (ovo je skroz gej bilo), moraću na sledećoj paradi da probijem kordon i ozbiljno istučem nekog pedera da se operem od ove izjave.

15. Букснетина™
    Квактрикс ме је инспирисао за сомића квакваквак

Molim i drugi put. :)

16. Царо добро нам дошао! Са'ћу те ставим тамо у чланове!

Bolje vas KVAKAŠAO!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.