U hašiš je ekstra, jednom sam sa pandurom koji je bio u uniformi pušio hašiš...pre jedno 10 godina. Bux verujem da znaš i sa kojim al' da ne spominjemo lolololo
Паз вамо! Неам нета кући, тако да ретко могу да блејим овде са вама. Морам преко телефона да Вукајлишем а нешто сам кратак с кинтом. Али то не значи да не мислим на вас! :) (колко ово последње звучи геј, не верујем)
Toooooooooooooo, ne smeš čo'eka iz rodne mi Kikinde da izostaviš ;))) U jedva čekam godišnji, pa kad odem u Ki, pa na jedan intelektualni razgovor sa Savom :D
I patke misle na tebe Arei (ovo je skroz gej bilo), moraću na sledećoj paradi da probijem kordon i ozbiljno istučem nekog pedera da se operem od ove izjave.
Čuo sam sa su patke složnije čak i od jebača!
jer VI OVDE NE JEBETE
VI POMAŽETE NA OBOSTRANU KORIST lolo
Arei bacio dobru
http://vukajlija.com/nije-to-radnja-to-je-poslaticarnica/315958
Mada verujem da bi i ono prvo poslužilo extra :)
A šta je jebanje nego upravo to lolololololololololo
Pa to ti kažem Johnny lololololololo
Pustih soma. :D
http://vukajlija.com/nije-to-radnja-to-je-poslaticarnica/315958#comment_978209 moj prvi doprinos lolo
U hašiš je ekstra, jednom sam sa pandurom koji je bio u uniformi pušio hašiš...pre jedno 10 godina. Bux verujem da znaš i sa kojim al' da ne spominjemo lolololo
Квактрикс ме је инспирисао за сомића квакваквак
pardon, moj prvi POMAGAJ
:klap klap klap:
jaooooo, kad vam šibnem avatar i vidite kakva sam patka ima da se onesvestite, samo moram da je ukomponujem sa savom
PREDIWAN SAM LJUUUUUDI
Паз вамо! Неам нета кући, тако да ретко могу да блејим овде са вама. Морам преко телефона да Вукајлишем а нешто сам кратак с кинтом. Али то не значи да не мислим на вас! :) (колко ово последње звучи геј, не верујем)
PODRŠKA ZA LEPTIRA
Što bi mi rekli KVAKtastičan
Каунтер терористс вин :) Царо добро нам дошао! Са'ћу те ставим тамо у чланове!
Toooooooooooooo, ne smeš čo'eka iz rodne mi Kikinde da izostaviš ;))) U jedva čekam godišnji, pa kad odem u Ki, pa na jedan intelektualni razgovor sa Savom :D
I patke misle na tebe Arei (ovo je skroz gej bilo), moraću na sledećoj paradi da probijem kordon i ozbiljno istučem nekog pedera da se operem od ove izjave.
Квактрикс ме је инспирисао за сомића квакваквак
Molim i drugi put. :)
Bolje vas KVAKAŠAO!