Kvaksonska loža - Moćne patke

1. popatkavanje je u toku... :D

2. Еди, јел прихваташ улогу патке и обавезе које са њом следују? :)

3. Ako bude potvrdan odgovor ja ću ga učiti kako da ide našim pačijim putem. :)

4. Контам да има неких хејтера сада. На свакој доброј дефиницији има по два минуса.

И ја сам за да доџе Еди. :) Језеро се шири!

5. Jea. :))

Nego, ništa ja ovde ne kapiram.

6. 1. strana govori deo njih a predvodnik Kvaksnetina će ti pojasniti ostalo. :D

7. Контам да има неких хејтера сада. На свакој доброј дефиницији има по два минуса.

Ја на свакој дефиницији прво добијем минусе, па онда тек крену да оцењују.

8. Еди сад ћу да ти ископирам правила!

9. Dobrodošao, Edi, mej d kvak bi vit ju.

10. Па да их виде и сви остали који касније дођу, а не запазе прву страну.

11. Ево и четврти пост у нади да ЋЕ ЗАВРШИТИ НА 200. СТРАНИ!!!

12. Buks, na prvoj strani kod Molly prepravi ono u zagradi, jer si je upoznao juče. :)

Eh da, 'OĆU svoje zasluge u onom govoru na prvoj strani :D Da ja nisam rekla da se krećemo kao patke i držimo se zajedno, do svega ovoga ne bi došlo :DDD
    Pa S toga, ja OĆEM moje zasluge na vreme, a ne kada se razvijemo toliko da se obogatimo od ove naše grupe, da prođemo kao ona dvojica sa Facebook-om :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

13. Eh da, 'OĆU svoje zasluge u onom govoru na prvoj strani :D Da ja nisam rekla da se krećemo kao patke i držimo se zajedno, do svega ovoga ne bi došlo :DDD
    Pa S toga, ja OĆEM moje zasluge na vreme, a ne kada se razvijemo toliko da se obogatimo od ove naše grupe, da prođemo kao ona dvojica sa Facebook-om

Причај! Шта да ставим? :)

14. 200 ПАТКЕ ЈЕБУ!

MA ŠTA BRE 200 DAJ BRE 1000!

15. ПРАВИЛА:
    -Нема вређања патака.
    -Нема долажења на тему у циљу ПРОВОЦИРАЊА, ТРОЛОВАЊА и ЛОЛОВАЊА (Које је дозвољено у минималним количинама) Ако хоћеш да се дружиш са нама, буди добра патка.
    -Морају се поштовати правила која ће ти рећи капитен и остали саборци.
    -Чланство није обавезно. Уколико ти се не свиђа да будеш патка, не мораш овде да блејиш.

-НАЈСТРОЖИЈЕ ЗАБРАЊЕНО ДОЛАЖЕЊЕ НА ТЕМУ И ПОМИЊАЊЕ ПАТКИ У НЕГАТИВНОМ КОНТЕКСТУ.

Официјални грб КВАКсонске ложе, који мораш имати да би приступио елитном друштву патака.

http://img28.imageshack.us/img28/1166/2i57uq.jpg

16. U jbt, al' ste brzi. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.