Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Али то не значи да не мислим на вас! :) (колко ово последње звучи геј, не верујем)

hahahaa ma važno je da ti misliš na nas, a sad kako...to nije ni bitno :D

2. Dobro došao nam Caro, kvaksnetino stavi mi da sam ja uja patak, a cari pandan patak, ipak je on veći pandan od mene. :D

3. Шта ћеш у заграду да ставим Царо?

4. Каунтер терористс вин :)

E baš taj buxno.....hehehehe ovaj kvakvakva
    Inače KVAKtriks bacio dobrog somića.
    A meni Cara malopre dade ideju za somića al' ne mogu sada, nemam više somova, tak mogu popodne.

5. U hašiš je ekstra, jednom sam sa pandurom koji je bio u uniformi pušio hašiš.

Hehe ja nikad neću zaboraviti kada sam prvi put videla (probala) hašiš pre dosta godina, pa utripovala da je kockica čokolade koja se nastruga malo u travu, za bolju aromu hahahahahahaha kakvog li ludaka :D

6. Pos'o trpi zbog vašeg kvaktanja danas. Jebete nemilice.

7. da je kockica čokolade koja se nastruga malo u travu, za bolju aromu hahahahahahaha kakvog li ludaka :D

Vi'š to mi nikada nije palo na pamet....

8. A taman htedoh da ti napišem da staviš Caru kao pandan-patku a ti već stavio
    Patke razmišljaju isto
    KVAAAAAAAAAAAAK

9. da je kockica čokolade koja se nastruga malo u travu, za bolju aromu hahahahahahaha kakvog li ludaka :D

Vi'š to mi nikada nije palo na pamet....

Pa jbg, kad tako izgleda. Pa još bilo zamotano u foliju. :)

10. kockica čokolade koja se nastruga malo u travu

Ela, definiši ovo! Ili da bude još jedan predlog za United Kvaks of the Ducks definiciju :)

11. :Odbuć:
    Idem malo napolje....vidimo se uskoro opet

12. Agi, neka bude defka za zajednički nalog. Smislite nešto... Mene toliko boli glava da jedva gledam...

13. Ево и ја да пожелим добродошлицу Цари :)

14. Agi, neka bude defka za zajednički nalog. Smislite nešto... Mene toliko boli glava da jedva gledam...

Predlažem da ovo odradi predvodnik. On je najstručniji u ovoj sVeri.

15. Predlažem da ovo odradi predvodnik. On je najstručniji u ovoj sVeri.

I men' se čini :)

16. Mene toliko boli glava da jedva gledam...

Nemoj više da gledaš u monitor.

17. Šta mislite jel bi mogli da popatkanimo ovog autora? Ja ću to lično da odradim, ali treba mi vaše zeleno svetlo. :D http://vukajlija.com/recnik/autori/33503

18. Nemoj više da gledaš u monitor.

Pametno ti to kvaktriks :)
    Odoh malo da prošetam pored jezera u dvorištu vodovoda. Ehh, jezero ovde, jezero u dvorištu...lep ti je život nas pataka :)

19. Šta mislite jel bi mogli da popatkanimo ovog autora? Ja ću to lično da odradim, ali treba mi vaše zeleno svetlo. :D http://vukajlija.com/recnik/autori/33503

+1 Еддие је до јаја лик!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.