E baš taj buxno.....hehehehe ovaj kvakvakva
Inače KVAKtriks bacio dobrog somića.
A meni Cara malopre dade ideju za somića al' ne mogu sada, nemam više somova, tak mogu popodne.
U hašiš je ekstra, jednom sam sa pandurom koji je bio u uniformi pušio hašiš.
Hehe ja nikad neću zaboraviti kada sam prvi put videla (probala) hašiš pre dosta godina, pa utripovala da je kockica čokolade koja se nastruga malo u travu, za bolju aromu hahahahahahaha kakvog li ludaka :D
hahahaa ma važno je da ti misliš na nas, a sad kako...to nije ni bitno :D
Dobro došao nam Caro, kvaksnetino stavi mi da sam ja uja patak, a cari pandan patak, ipak je on veći pandan od mene. :D
Шта ћеш у заграду да ставим Царо?
E baš taj buxno.....hehehehe ovaj kvakvakva
Inače KVAKtriks bacio dobrog somića.
A meni Cara malopre dade ideju za somića al' ne mogu sada, nemam više somova, tak mogu popodne.
Hehe ja nikad neću zaboraviti kada sam prvi put videla (probala) hašiš pre dosta godina, pa utripovala da je kockica čokolade koja se nastruga malo u travu, za bolju aromu hahahahahahaha kakvog li ludaka :D
Pos'o trpi zbog vašeg kvaktanja danas. Jebete nemilice.
Vi'š to mi nikada nije palo na pamet....
Kapiten isto dao dobrog somića. :D http://vukajlija.com/bez-anestezije/315964
A taman htedoh da ti napišem da staviš Caru kao pandan-patku a ti već stavio
Patke razmišljaju isto
KVAAAAAAAAAAAAK
Vi'š to mi nikada nije palo na pamet....
Pa jbg, kad tako izgleda. Pa još bilo zamotano u foliju. :)
Ela, definiši ovo! Ili da bude još jedan predlog za United Kvaks of the Ducks definiciju :)
:Odbuć:
Idem malo napolje....vidimo se uskoro opet
Agi, neka bude defka za zajednički nalog. Smislite nešto... Mene toliko boli glava da jedva gledam...
Ево и ја да пожелим добродошлицу Цари :)
Predlažem da ovo odradi predvodnik. On je najstručniji u ovoj sVeri.
I men' se čini :)
Nemoj više da gledaš u monitor.
Šta mislite jel bi mogli da popatkanimo ovog autora? Ja ću to lično da odradim, ali treba mi vaše zeleno svetlo. :D http://vukajlija.com/recnik/autori/33503
Pametno ti to kvaktriks :)
Odoh malo da prošetam pored jezera u dvorištu vodovoda. Ehh, jezero ovde, jezero u dvorištu...lep ti je život nas pataka :)
+1 Еддие је до јаја лик!