Odoh ja s' posla...idem malo da kvakćem po zelenjaku i Knezu :)
Bućnuću se kasnije ponovo.
Čuvajte jezerce od manijaka, licimura, kurvi i demona :D
KVAK
Ми смо међусобно прочитали и оценили скоро све дефке. :) Али ти можеш да кренеш редом, а и ми ћемо теби, буди сигуран. :) Шта ћеш да ти пише у загради Еди?
E patke, samo da se ogradim u startu, ja sa Carom neću da imam previše kontakta ovde. Previše se kreteniše za moj ukus, a ja neću ni da pokušavam da izlazim na kraj s tim.
Овде смо да покушамо једни друге да разумемо, поштујемо и капирамо(иако је ово исто као и разумемо). Ако то није могуће, нема потребе за преким погледима и писањима, јер ту сам ја капитен да сваки могући неспоразум средим. Молим Вас да као праве патке, шмекерски, достојанствено, ЕЛИТНО заобиђете било које неспоразуме које сте имали пре и да се окренете новој, БОЉОЈ, будућности, које нам наш КВАКсонски Одред доноси.
Главу горе, с'вером у Капитена! Воли вас Квакснетина!
Imam plan:
Pošto smo svi u nekoj vrsti sekte sad (lolol), možemo da radimo ono po čemu su sekte poznate, MEĐUSOBNO OCENJIVANJE!
Odoh ja s' posla...idem malo da kvakćem po zelenjaku i Knezu :)
Bućnuću se kasnije ponovo.
Čuvajte jezerce od manijaka, licimura, kurvi i demona :D
KVAK
Moje ste sve :P
Edi...jebote, al' ti kasniš.. :)
Ahaaaa.
KO JE POMENUO MANIJAKOVE, KURVE?! :p
http://halfpastawesome.com/wp-content/uploads/2009/07/bondage-duck-300x300.jpg
Btw, staklena je moja. :p
Ми смо међусобно прочитали и оценили скоро све дефке. :) Али ти можеш да кренеш редом, а и ми ћемо теби, буди сигуран. :) Шта ћеш да ти пише у загради Еди?
И Ареи Куен исто ми и ти реци.
Nisam ja ničija, bez svojatanja, molim. :)
†
Ију!
Ne sikći na patku!!!
:(
Buksno, jebote...mnogo vas ima. :))
Krenuću polako.
A za zagradu...ne znam.
"Patka kurčevita"?
Ију! hahahahahhah :))))))
E patke, samo da se ogradim u startu, ja sa Carom neću da imam previše kontakta ovde. Previše se kreteniše za moj ukus, a ja neću ni da pokušavam da izlazim na kraj s tim.
:o
A sa mnom?
Капитен се обраћа својим паткама.
Овде смо да покушамо једни друге да разумемо, поштујемо и капирамо(иако је ово исто као и разумемо). Ако то није могуће, нема потребе за преким погледима и писањима, јер ту сам ја капитен да сваки могући неспоразум средим. Молим Вас да као праве патке, шмекерски, достојанствено, ЕЛИТНО заобиђете било које неспоразуме које сте имали пре и да се окренете новој, БОЉОЈ, будућности, које нам наш КВАКсонски Одред доноси.
Главу горе, с'вером у Капитена! Воли вас Квакснетина!
Ti si progonitelj, tebe ne mogu da izbegnem sve i da hoću. :)
♥