Učitelju, znaš da te bezrezervno poštujem i uvažavam, al' ja govorim iz ranijih iskustava. Naravno, neću započinjati svađu gde je nema, ali isto tako neću ni pokušavati da se uklopim s nekim ko mi se ne 'đa. Prosto je. :)
Cara je svakako neko nenormalan i duhovit, često zanimljiv za čitanje, ali ne i za komunikaciju i neko je sa kim ne verujem da ću se skapirati. Pak, drago mi je da se popatkanio i pokazao da negujemo i različitosti i verujem da može doprineti dosta našoj Kvaksonskoj loži, pa mu sa te strane želim dobrodošlicu :)
Edi, ne plašim se, ne sviđa mi se. Kontam da je privatno sušta suprotnost, ali da je privatno ovakav kakav je ovde, ne bih ga udostojila ni psovke. Nije moj nivo, ako me razumeš. :)
Samo ti počni, brzo ćemo se stići, nisi ti puno pisao. :)
Odoh na doručak, kakav sam kreten, prvo sam došla da proverim pvt, pa tek sad idem da se umijem... Treba mi lečenje.
Učitelju, znaš da te bezrezervno poštujem i uvažavam, al' ja govorim iz ranijih iskustava. Naravno, neću započinjati svađu gde je nema, ali isto tako neću ni pokušavati da se uklopim s nekim ko mi se ne 'đa. Prosto je. :)
http://3.bp.blogspot.com/_KlkFQU35Dn4/S8UtaYKC48I/AAAAAAAAAEY/UjSD7vUsv-o/s1600/-angry-duck-cartoon.jpg
Ahahahahaha eto ga Agi od pre neki dan. :D
Наравно, зато си учитељу један од омиљених ученика. :)
И овде бих да замолим Цару да ми не дира Стаклену. :) Молим Цару за одговор.
Ovo kad je čuo da prozivaju patke! :)
Kad je tek stigao iz Japana i dobio rendgenski pogled. Kvakvakvakvakva
Ja sam ovde uz Staklenu.
Cara je svakako neko nenormalan i duhovit, često zanimljiv za čitanje, ali ne i za komunikaciju i neko je sa kim ne verujem da ću se skapirati. Pak, drago mi je da se popatkanio i pokazao da negujemo i različitosti i verujem da može doprineti dosta našoj Kvaksonskoj loži, pa mu sa te strane želim dobrodošlicu :)
Хихихихи :)) Ију је чудо! Идите код мене, коментаришите дефке, хоћу да видим коментаре док дођем са пуш паузееееееее :)
Jok, ovo je od onog mukotrpnog slušanja sinoćnih narodnjaka sa "ekipom" i Bakljade.
Царо, видиш и сам да си добродошао! :) Оправдај наше поверење и буди нам патка брат! лололо
Идем да додам главно правило патка савеза.
Što se plašite od Care? lolol
Edi, ne plašim se, ne sviđa mi se. Kontam da je privatno sušta suprotnost, ali da je privatno ovakav kakav je ovde, ne bih ga udostojila ni psovke. Nije moj nivo, ako me razumeš. :)
A jebote, dobar je Cara.
I ja ga u početku nisam gotivio...
Nego, 'oće neko da se čitamo? lolol
Ja radim, a popodne ću da čitam sve nove patke :)
Ajde, de!
Samo ti počni, brzo ćemo se stići, nisi ti puno pisao. :)
Odoh na doručak, kakav sam kreten, prvo sam došla da proverim pvt, pa tek sad idem da se umijem... Treba mi lečenje.
Agilni, jebote, kako ti je dobar avatar.
Patka na mestu..pa, patke. lolol
Eddie, pola def. sam ti većma ocenila! :)
Ko god da me čitao, hvala mu.
U #400 sam ušao!