Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ne ne, pogrešno je shvaćeno sve. Dakle, neka dotični gospodin svrati kad mu volja, neću ga ograničavati, niti imam prava. Moje jedino pravo je da ga ignorišem kad počne da se debiliše, što ću raditi na bilo kojoj temi, ne samo ovde. Ako je korektan prema meni i prema ostalima, biću i ja korektna prema njemu i to je to.

2. Slažem se sa Džonijem, mojim imenjakom. :D

3. Ja bi tamo na početku stavio posebnu zahvalnost Patka Elli zbog toga što je reč patka, prvo krenula od nje, ali to malo lepše da se sastavi. Njena zasluga je neprocenjiva

Иди види јел може.

4. a ja kao potencijalno vrhunska patka

Ju ju ju...
    Ajd zdravo Cara, sve najbolje!

5. Е јбг! Царо, ми се видимо на свакој другој теми, за мене ћеш увек бити патка!

6. Caro, hahahhaha.
    'Aj' vidimo se na nekoj drugoj temi. :)

7. Ако су сви тренутно присутни гласали резултати гласања су следећи:

1. Џони (5)
    2. Брус (4)
    3. Стаклена, Агилни (3)

Морамо да сачекамо и остале да гласају.

8. Kvakpropo glasanja, slažem se da Ela mora imati neki specijalni status, jer je najzaslužnija ovde za naš nastanak. Nisam je uvrstio u savet, samo zbog nešto ređeg pojavljivanja, ali je i to nezahvalno, pa se za čas promeni :)

9. staklena, ocenio sam sve. :)

10. Патке, јел ме мало јебуцкате, а? Ела је добила реченицу на насловној страни. Идите погледајте, па ако вам се не свиђа, реците ми овде шта да додам, тј. одузмем. Квак!

11. ел ме мало јебуцкате, а?

Čuj malo, eeeeeeee..... xD

12. Odo' ja malo na čet. :)

13. Dobro je. Samo ja bih dodao nekako Elinu besmrtnu rečenicu "Pratimo jedni druge k'o patke" zbog koje smo i dobili ime. Čisto da se ne zaboravi a opet nekako da se ubaci u ovo tvoje.

14. Kvaksno, a da na naslovnoj navedeš i zašto se ovo ovde razlikuje od reklamiranja? :)

15. Čuj malo, eeeeeeee...

Е ово је разлог постојања савета. Не смеш да јебуцкаш своје патке, па ни у спрдњи.

16. E sada što se tiče Staklena vs Cara nemam tu šta puno da kažem.
    Staklena mi je vrh.
    Cara mi je vrh.
    Oboje su mi dragi (Caro ne u nakom gej stilu)
    Neka se reši kako se reši jer nemam pametnih predloga.....kad sam ih pa imao.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.