Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Staklena, krenuo sam da čitam. :)

2. Svi koji imaju patku na avataru! Dakle, stavi patku! Kvakvakvakvakva

3. Staklena, krenuo sam da čitam. :)

Al' bez lajka, zamoliću i za minus gde smatraš da treba.

4. A ko će da bude u njemu?

Чекам да подржи довољан број, па да почнемо да предлажемо чланове савета.

Мислим да би требало да у Савету буду 3 особе. Нека свако предложи по троје, нема предлагања себе. Ко буде имао највише гласова, иде у савет.

Моји предлози:
    1. Џони
    2. Стаклена
    3. Брус

5. Kvak opet ja, edi znaš me znam te tako da ne vredi. d:

6. И овде бих да замолим Цару да ми не дира Стаклену. :) Молим Цару за одговор.

Slažem se sa vama ljudi. Nije moj trip nikome da kvarim zabavu ako vidim da se dobro zeza i ako već ima ustaljen fazon. Ne razumem čemu ovoliki hejt od autorke Staklene prema meni, mislilim, i Srba ima 8 000 000 a mnogi su idijoti a ja ih opet volim jer su Srbi. Uvek može da se nađe nešto zajedničko međutim, očito je da autorki smeta moje prisustvo na temi te ću stoga napustiti priču :(

Jako sam želeo da budem patka ali to nije važnije od toga da nekome kvarim zabavu!

IMATE MOJU PUNU PODRŠKU AKO IŠTA TREBA JAVITE, ja ću da kvačem za vas neovisno od teme!

7. 1. Džoni D Patkasti
    2. Brus
    3. Agi

8. Buksno, meni je svejedno. :)

A što se tiče patke, nemam jebeni fotošop ovde. Moraću nekako da sredim.

9. Meni nije, hoću još! :))

Hoću i ja, a samo ti si me do sada i predložila za Oskara :D

Radim ja, ali vas posmatram ;)

10. 1. Džoni
    2. Čo
    3. Agi

11. očito je da asutrki smeta moje prisustvo na temi te ću stoga napustiti priču

Ма не смета, само каже да не би волела да се Ваш ''лош'' однос пренесе и овде. Веруј ми да не треба да напушташ ништа, видећеш временом да ће те зготивити и стаклена, као и ти њу, па ће све да буде квактастично. :)

12. Cara, ne lupetaj. Znamo i ti i ja zbog čega ovako reagujem, tako da ti to ne prolazi.

13. nemam jebeni fotošop

лололо ма само у пеинту набациш патку и то је то :) Мало је смањиш, да не заузима пола слике. Тако сам ја.

14. Ma ne mogu tako.
    Moram lepo da isečem. Nervira me kad viri ovo belo...

15. Ма не смета, само каже да не би волела да се Ваш ''лош'' однос пренесе и овде. Веруј ми да не треба да напушташ ништа, видећеш временом да ће те зготивити и стаклена, као и ти њу, па ће све да буде квактастично. :)

Kapiram te Busno, u pravu si ali očito da se mojom pojavom pojavila prva čarka a to nije dobro za temu, znam iz iskustva a opet, ne želim nikome da dokazujem da li sam ja ili pak Staklena u pravu.

Ona je ovde duže od mene očito pa stoga neka bude po njenom. Mene neće sprečavati da PATKANIZIRAM neovisno od teme!

16. 1. Đoni
    2. Brus
    3. Staklena

17. 1. Џони
    2. Елла84
    3. Агилни

18. Ona je ovde duže od mene očito pa stoga neka bude po njenom. Mene neće sprečavati da PATKANIZIRAM neovisno od teme!

Пази могу да ти понудим да мало мање свраћаш овде, али да ипак свраћаш и да останеш у Патка савезу, ако мислиш да ће тако бити боље. Али мораш да свратиш макар једном дневно да ти букс не би ОБЈАСНИЈО!!

19. U ovde bio šou dok nisam bio tu....
    Moraću malo nazad da odem da ispratim priču...
    Video sam ovo za savet.
    Slažem se.
    1. Bruce
    2. Ella
    3. Staklena

20. Ja bi tamo na početku stavio posebnu zahvalnost Patka Elli zbog toga što je reč patka, prvo krenula od nje, ali to malo lepše da se sastavi. Njena zasluga je neprocenjiva

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.