KVAAAAAAAAAk
Pozdrav patke.
Moram nazad da se vratim i da vidim šta ste kvaktali. Vidim sada nešto omiljeni autor, i to, moraću da provalim šta se tu radi...
Ili da mi sažeto objasnite.....
Pa gde ste bre?
Johnny, otvoriš moj profil i gore desno imaš dugme PRATI, stisneš i od tog trenutka imaš predivnu opciju da kad klikneš na tab naslovna vidiš sve moje defke! Ah da, to možeš za svakog autora da uradiš :)
Shanzamm, odličan si. Pročitah te.
Pa kad me ubaciš u raspilavitis mod :)
Pa moram malo, u toku prepodneva sam zbog one blesave glavobolje slabo bila prisutna, a navikla da se kuckamo sve u šesn'es' ;)
Staklena, staklena, na avataru šalješ poljubac patkici, kud ćeš više? :P
A uvek me možeš PM-ovati, kwekwekwe ;)
Ma imamo internu foru neku, kad neko kaže "nema smisla", samo se ubacimo sa "ko bre nema sisa?! Hoćeš sad da se skidamo?!" :)
He he. Mogu li ja biti internista sa vama, Staklena?
Hoću i ja sise!
Kakva su to pitanja, nema smisla stvarno. :)
KVAAAAAAAAAk
Pozdrav patke.
Moram nazad da se vratim i da vidim šta ste kvaktali. Vidim sada nešto omiljeni autor, i to, moraću da provalim šta se tu radi...
Ili da mi sažeto objasnite.....
Pa gde ste bre?
Đoni, evo, raskvakali se, sve u šesnes. Ima i par novih somića, ali čekamo i tvoje. Uvek kada te dugo nema, padne nešto dobro, iskustveno :)
Johnny, otvoriš moj profil i gore desno imaš dugme PRATI, stisneš i od tog trenutka imaš predivnu opciju da kad klikneš na tab naslovna vidiš sve moje defke! Ah da, to možeš za svakog autora da uradiš :)
Brus, slažem se sa Staklenom, nema smisla, stvarno! Kvak :P
U moraću da ubacujem lagano....dobra opcija svakako.
Mene čim nema par sati dese se čitave revolucije :)
Ko bre nema si..ovaj smisla? Marš tamo. :)
Ko nema sisa? Ajde skidajte košulje!
hahaha neverovatno kako Bruce lepo zna da objasni patkama svaku novinu na sajtu. :)
Pa kad je ćale :)
BRUCE OBJAŠNJAVA! :)
PU! NEKA OBJAŠNJAVA KAD NE UME NIŠTA DA RADI! :))))))
Postavio sam jednu svoju fotku u "Fotografije Vukajlijaša", pa ko hoće, može da vidi :D
hehe pa jeste....milion puta dnevo mora da odgovori na pitanja tipa:
"zašto", "kako"...
Ja sam kao mala redovno davila pitanjem:"I šta je ooonda biiilo?" u nedogled :)
I dan danas to radim ;)))