Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ja pročitao :(
nema ništa novo... a meni defke tek od ponoći moguće :)
Kako pročitao? Ja sam na 20. strani, ili tako nešto. :)
Koliko ja nemam inspiracije da išta definišem!! :)
Ne uzbuđuj se, ona od malopre je bila skroz dobra. :)
Sad ću da ti pročitam i ostale.
Joj u dušu te ljubim, dogurao sam do iljadu! :D
Dobro veče, moje patke, eto me. BUĆ!
Mnogo smo nešto ozbiljni, velike promene se događaju, što u državi, što u državi u državi.
Meni je ovo kako je sada sasvim ok. Imam oko 30 ljudi koje vredi pratiti, njih ću pratiti, a tu će upasti ponekad neko nov, ko je potencijalna patka. Ako mi baš bude bio gušt da gledam ko mene prati, platiću :)
Što se tiče našeg saveta, ok mi je da ima pet članova (3+2), sa Kvaksnom, kao vrhovnim komandantom.
A sad mi dajte par minuta da vi'm vaše nove defke. Zato smo ovde :)
Shanzame, pročitan si. Šteta što ne pišeš češće, nisi loš. :)
Veče Agi :) Falio si, samo da znaš!
Des' Agi. Umal' da leti perje. :) Sad je sve mirno..
Shanzame, ja te pročitah od korice do korice još pre par dana :)
Kakvo bre perje da leti? Čitao sam nešto unazad, ne videh neke značajne prepirke.
Ela, Ela, prija znati da sam nedostajao ;)
Ma ne ovde, ovde je idila! Nego na temi o ovom praćenju. Baš sam htela da bijem nekog moderatora. :))
I Shanzame, dobrodošao međ patke. KVAK! Sada je vreme da i ja kvaknem dva obećana somića...
Evo prvog.
hahaha... super ste majke mi! :)
Žao mi je što kasnim, onda. Samo prijavi, čim te neko bude diro, znaj da će Agi uvek da te podrži! Kvak!
Pa znaš i sam da jesi :)
Svaki put ti napišem "Agiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii", to "iiiiiiiiiiiiiiiii" je kez oduševljenja :)
Jaoj, opet ćeš me raznežiti. Ali ono, što jes jes, mi smo jedno drugom prve ljubavi na Vukajliji, pa smo onda oko sebe okupili i druge voljene patke i to sada ovako divno raste...
Ne uklapa mi se raspoloženje sa definicijama, ali to je zato što sam poslušao starije i ovaj put ih zapisao za kasnije :)
Jooooj kako si ovo lepo rekao :)
http://vukajlija.com/oftopik/316337
evo novo somče... nešto je sitnije, ali zato nije mnogo masno :)
Javite mi kada da grunem drugog somića :)