Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ne znam kako vi, ali ja mogu da uštedim samo ako slomim nogu, a i onda bi nekog poslao po pivo :)
hahahahaha kako bih ja volela da znam da uštedim. Ja čim imam neki neiskorišteni dinar, ja kažem da imam "viška para", nikome to nije jasno :D
kvak veče drugari, biću ovde kratko :D
Dobra fora. :) Ja mogu da uštedim kad imam prihode, a kad nemam, jebiga. :)
Dobro veče, Kvaktriče. Rekao si da čekaš da ti dam neki odgovor. Ja i Đoni, čini mi se. Da ne jurim sada unazad. Koje je pitanje? :)
Ovo je pitanje.
Ja štedim mesec - dva, a onda sve spičkam na građevinski materijal, knjige i garderobu za cure...
Kad si proglašen? Što sam ja to propustila?
Po komentarima staklena, ovo i ovo.
i ja sam propustio, ali sam ne znajući pitanje dao odgovor - 42
Jeste Ela, relativno je dobro, popio sam par vina al' je OK
Ma idi bre, ja mislila nešto ozbiljno. :)
hahahahaha ala smo se bacili na postavljanje fotografija tamo na forumu :)
Agi otvorio novu sezonu :)))
BolE te patka, vatrena vodica opušta samo tako ;)
E vidiš ovih dana ću da uplatim ktitora i menjam nik....ovo JohnnyBK sam stavio jer apsolutno nisam imao pojma šta da stavim i sada svi imate kul nikove osim mene...
Bruce, Buxnetina, Staklena, Ella84, Marya Dee, Moly Bloom, Agilni, Matriks....itd...a ja totalno nekul....mada stoji mi...ne da budem nekul nego Džoni jer me ljudi zovu Džoni....ma kul je i moj
Sezona pataka :P
Kul ti je nik, ne menjaj. :)
Svaka čast za ove slike, ne bi' se ja tamo upisivala.. :)
Boga mi k'o da su mi gumene noge, samo dole udarilo
Mislim dole na noge :)
Džoni, koje vino piješ?