Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ma bacao sam ja tamo slike pre i buxnomaniak me zez'o da ličim na Marka Bulata...sada sam stavljao samo gde sam k'o kreten....tu ne ličim na Marka Bulata......čudno tamo gde sam k'o kreten ne ličim na Marka Bulata a tamo gde sam normalan ličim...hm
Pa to, tako sam i shvatila :DDD
Crna, suva...omiljeno mi je od ovih normalnih Crnogorski Pro Corde....a od nenormalnijih volim Čileanska, baš su dobra. Mada i Đorđević u zadnje vreme mi leži...ma samo ne slatka
Dakle...ti si Marko Bulat :DDDD
Odoh ja, kvak noć! :odbuć:
Pa kao neki njegov blizanac koji jako loše peva a gotivi karaoke bez obzira na jadne glasovne sposobnosti
Kvak noć kvaktrikse :)
Pro Corde je odlično vino, ja sam ostao željan kosovskih burgundaca i fruškogorskog traminca, ni jedno više ne može da se nabavi...
Uglavnom vina delim na ona sa pampurom i sirća...
KVAKU noć KVAKtriks...lepo spavaj
Kvaka noć, Kvaktriks!
kvaka noć, Kvaktriks...
Ima dosta dobrih vina a samo vino pijem. Pivo ne podnosim. Tačnije ništa osim vina od alkohola ne gotivim ali zato vino volim da popijem, ali baš volim i samo crno
Ja ne volim suva vina, samo da su slatka! :)
Nego Ela ti si zgodna patka odmah da ti kažem
Laku noć, Kvaktriče!!!
Jbt, koji ringišpil :)
Heh, pravimo već i tamo pometnju o tome ko su sad pa patke.
Sad sam pročitala. :) Ako, ako.. znaće se za nas!
Pa bitno je da nađeš ono što voliš. U životu sam se ubijao od vodke, viskija, piva, rakije (dobro rakija je nešto posebno) i ko zna čega dok nisam našao ono što mi odgovara, tako i tebi odgovaraju slatka....bitno je samo da se provali
Probala si Fragolino, ono penušavo? Nisam još naišao na devojku koja to ne voli :)
hahahahha fala Đoni, ali ipak je bolje da pogledaš slike ponovo kada ne budeš pripit :DDDD
Nisam probala, može neka slika ambalaže?
Ma generalno volim slatka pića, likere, koktele, slatko vino, ali cepam i pivo. I rakiju. :))