Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ma bacao sam ja tamo slike pre i buxnomaniak me zez'o da ličim na Marka Bulata...sada sam stavljao samo gde sam k'o kreten....tu ne ličim na Marka Bulata......čudno tamo gde sam k'o kreten ne ličim na Marka Bulata a tamo gde sam normalan ličim...hm

2. Mislim dole na noge :)

Pa to, tako sam i shvatila :DDD

3. Džoni, koje vino piješ?

Crna, suva...omiljeno mi je od ovih normalnih Crnogorski Pro Corde....a od nenormalnijih volim Čileanska, baš su dobra. Mada i Đorđević u zadnje vreme mi leži...ma samo ne slatka

4. .čudno tamo gde sam k'o kreten ne ličim na Marka Bulata a tamo gde sam normalan ličim...hm

Dakle...ti si Marko Bulat :DDDD

5. Odoh ja, kvak noć! :odbuć:

6. Dakle...ti si Marko Bulat :DDDD

Pa kao neki njegov blizanac koji jako loše peva a gotivi karaoke bez obzira na jadne glasovne sposobnosti

7. Kvak noć kvaktrikse :)

8. Pro Corde je odlično vino, ja sam ostao željan kosovskih burgundaca i fruškogorskog traminca, ni jedno više ne može da se nabavi...

Uglavnom vina delim na ona sa pampurom i sirća...

9. KVAKU noć KVAKtriks...lepo spavaj

10. Kvaka noć, Kvaktriks!

11. kvaka noć, Kvaktriks...

12. Ima dosta dobrih vina a samo vino pijem. Pivo ne podnosim. Tačnije ništa osim vina od alkohola ne gotivim ali zato vino volim da popijem, ali baš volim i samo crno

13. Ja ne volim suva vina, samo da su slatka! :)

14. Nego Ela ti si zgodna patka odmah da ti kažem

15. Laku noć, Kvaktriče!!!

buxnomaniak me zez'o da ličim na Marka Bulata...sada sam stavljao samo gde sam k'o kreten....tu ne ličim na Marka Bulata......čudno tamo gde sam k'o kreten ne ličim na Marka Bulata a tamo gde sam normalan ličim...hm

Jbt, koji ringišpil :)

Svaka čast za ove slike, ne bi' se ja tamo upisivala

Heh, pravimo već i tamo pometnju o tome ko su sad pa patke.

16. Sad sam pročitala. :) Ako, ako.. znaće se za nas!

17. Ja ne volim suva vina, samo da su slatka! :)

Pa bitno je da nađeš ono što voliš. U životu sam se ubijao od vodke, viskija, piva, rakije (dobro rakija je nešto posebno) i ko zna čega dok nisam našao ono što mi odgovara, tako i tebi odgovaraju slatka....bitno je samo da se provali

18. Ja ne volim suva vina, samo da su slatka!

Probala si Fragolino, ono penušavo? Nisam još naišao na devojku koja to ne voli :)

19. hahahahha fala Đoni, ali ipak je bolje da pogledaš slike ponovo kada ne budeš pripit :DDDD

20. Nisam probala, može neka slika ambalaže?
    Ma generalno volim slatka pića, likere, koktele, slatko vino, ali cepam i pivo. I rakiju. :))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.