Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Mislim da bi me dragi u tom slučaju izbacio kroz prozor..nismo toliko skloni romantici, ali cenimo dobar alkohol. :))
    E da, ovo je zlo koliko je dobro..
    http://ilove.com.mt/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/V/O/VODK00050.jpg

2. hahahhaha jaaaaaaaaaao jest' Bruce :) Ma radne akcije su bile zakon (tako kažu) ;)))

3. staklena, uzmi sebi vino od maline ako nađeš, u Somboru ima u Maxiju i nije nešto skupo... moja žena ga ekstra gotivi :)

4. Jeste, jeste. Sve što smo pomenuli ovde večeras, meni je dobro. Ne biram mnogo šta pijem (koji derivat), samo da je kvalitetno :D

5. volim svako voće pod uslovom da je destilovano :)))

6. Hahahahaha, zna čovek šta valja! :D
    Potražiću tu malinu. :)

7. Kakve mudrosti prosipaš ovde, Brus. Moraću da počnem da zapisujem :)

Nego da ja kvaknem dva soma sa onog zajedničkog naloga, pa nek to samo krene...?

8. Jedno vreme sam se samo uništavao od koktela. Skoro sve sam pio i oni su najluđi. Ponekad samo ih piti nije bilo dosta

http://i51.tinypic.com/1194ghl.jpg

9. E sada sam se setio i Grci imaju dobra vina. Ali baš dobra. To mi je bilo iznenađenje, jer sam tripovao da su sranje a ono šljas

10. Ha ha, kakva fotka :D

11. HAHAHAHAHAHA Džoni, kakvi su ovo momenti?? :D + i OMILJENO! :))

12. Agi, kvakni pa linkuj...

Jeste pili možda apsint? Ja jesam, u stanju veselja donese mi konobar Molotovljev koktel i slamčicu i ja ga posrčem - ostane samo vatra u čaši. Verujte mi da znam zašto je Van Gog odeskao uvo :)))

jebemu miša, idem sad da sipnem jednu domaću...

13. Jeste pili možda apsint? Ja jesam, u stanju veselja donese mi konobar Molotovljev koktel i slamčicu i ja ga posrčem - ostane samo vatra u čaši. Verujte mi da znam zašto je Van Gog odeskao uvo :)))

To mora da je bio čuveni "Leteći Lamburdžini" mada oni mali šotovi su najluđi...."Bolesni Semafor" je baš surov koktel...
    A fotka je bolesna jer sam se ubio od koktela a od njih kad se odereš nije ti ništa jasno dalje

14. Jeste pili možda apsint?

Pila sam ga ja pre par godina, ono nije normalno!!! :D Vozi kao ludo!
    Mada ga je bilo mnogo teško naći tada po kafićima...

15. to me i podsetilo, nemam pojma kako se zove samo znam da je gorelo i da je nešto smrdelo na šurenu svinju, posle sam provalio da nemam pola obrve pa mi je bio jasniji smrad...

16. Imali smo jednu igru. Zvali smo je "Alko Fote".
    Okrnemo flašu i na koga padne on bira koktel. Na koga sledećeg padne on pije koktel....ju ju ju...a sve iskusni kokteličari....

17. Jeste pili možda apsint?

Čuj pila... Bila u Češkoj prošle godine, donela i zalihe.. 72% alkohola je imalo to čudo! Kad ga prineseš ustima, ne daj bože da udahneš vazduh, kreću odma' suze na oči...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.