Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ja sam svinja kad je alkohol u pitanju, ali sofisticirana svinja, pijem pivo najviše, vina samo određena, od žestine domaće rakije, stomakliju i pelinkovac (ponekad cimnem džin ili tekilu), a može da prođe mađarski unicum, jeger i sl.
NIKAD ne konzumiram viskije, vinjake, vodku i koktele... od toga imam neke rupe u pamćenju u trajanju od barem pet godina zbirno, zato sam tako mladolik :)
Aaaaaaa znači to je recepAt večne mladosti? :DDD
Uuuuu, samo sam jednom imala rupu u pamćenju. I to od Jegera. Neko mi rekao da ima 5% alkohola, kao i pivo, i meni bilo ispod časti da priznam sebi da sam se napila od jedne pune čaše toga, pa popila još jednu...pa još jednu. Dobro živa ostadoh.
Ovo...
http://www.despensavaldes.com/WebRoot/Store/Shops/despensavaldes/4D3D/A1CC/2568/AA58/706E/55EE/0960/7AC7/FRAGOLINO_CALDIROLA_m.jpg
Nije skupo, ima po Rodićima.
Joj gde sam se sve budio.....
Gostovanje u Čačku, zaglavili posle tekme u gradu tamo...svi otišli kući a ja se budim u Čačku ispod klupe....ju ju ju ju
:)
to i preventiva
Aj' baš da probam i tog Vragolinija :) zvuči ukusno.
Nema to veze sa pripitošću...a i pript daleko bolje vidim :)
Uhhh ja se sećam jednog tekila partija....tačnije, ne sećam ga se baš najbolje :) Dan danas u društvu prepričavamo jedni drugima detalje koje su progutale crne rupe :)
Jednom Jeger i Red Bul i nikada više....mnogo sam u spidu od toga i mnogo sam bac'o pegle od toga
pffff, ja odem sa ortakom u Banjaluku na pivo, a probudim se u Bosanskoj Kostajnici u krevetu sa curom koju prvi put vidim... morali smo ponovo da se upoznajemo :)
U to je najjače kad sutradan svako zna po delić pa sklapamo.....
Ja od tad Jeger nikad više, ni Pelinkovac, a ni Becherovka mi nije legla...
Ne znam imaš li dragog (nisam pratio na času, ako si eventualno pomenula negde), ali ovo je najbolje piti u društvu, uz čitanje poruka sa Bacci čokoladica, onih italijanskih, koje imaju ljubavne poruke :)
http://www.elegantbomboniere.com.au/Images/ProductImages/chocolate%20bacci.jpg
Slagalica samo takva :D
hahahahha Bruce, ti si nas ušio sve :DDD
U znam taj trip, jednom se budim, nešto pored mene u krevetu, prekriveno pa ne vidim i ja se pomolim Bogu da nije muško i otkrijem....i ono žensko toooooo rekoh hvala ti
ali u Slovačkoj Zlati Bažant pivo i Borovička rakija... to je sve što sam zapamtio od Slovačke :)
Koje smo alkoholičarske patke...dobro je da Matriks spava, mada njemu tek počinje istraživanje svega toga .)
jbg Ella, ja sam 1984. bio na radnoj akciji :) godine su prošle pune muka :)))