Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ja sam svinja kad je alkohol u pitanju, ali sofisticirana svinja, pijem pivo najviše, vina samo određena, od žestine domaće rakije, stomakliju i pelinkovac (ponekad cimnem džin ili tekilu), a može da prođe mađarski unicum, jeger i sl.

NIKAD ne konzumiram viskije, vinjake, vodku i koktele... od toga imam neke rupe u pamćenju u trajanju od barem pet godina zbirno, zato sam tako mladolik :)

2. od toga imam neke rupe u pamćenju u trajanju od barem pet godina zbirno, zato sam tako mladolik :)

Aaaaaaa znači to je recepAt večne mladosti? :DDD

3. Uuuuu, samo sam jednom imala rupu u pamćenju. I to od Jegera. Neko mi rekao da ima 5% alkohola, kao i pivo, i meni bilo ispod časti da priznam sebi da sam se napila od jedne pune čaše toga, pa popila još jednu...pa još jednu. Dobro živa ostadoh.

4. NIKAD ne konzumiram viskije, vinjake, vodku i koktele... od toga imam neke rupe u pamćenju u trajanju od barem pet godina zbirno, zato sam tako mladolik :)

Joj gde sam se sve budio.....
    Gostovanje u Čačku, zaglavili posle tekme u gradu tamo...svi otišli kući a ja se budim u Čačku ispod klupe....ju ju ju ju

5. Aj' baš da probam i tog Vragolinija :) zvuči ukusno.

6. hahahahha fala Đoni, ali ipak je bolje da pogledaš slike ponovo kada ne budeš pripit :DDDD

Nema to veze sa pripitošću...a i pript daleko bolje vidim :)

7. Uhhh ja se sećam jednog tekila partija....tačnije, ne sećam ga se baš najbolje :) Dan danas u društvu prepričavamo jedni drugima detalje koje su progutale crne rupe :)

8. I to od Jegera

Jednom Jeger i Red Bul i nikada više....mnogo sam u spidu od toga i mnogo sam bac'o pegle od toga

9. pffff, ja odem sa ortakom u Banjaluku na pivo, a probudim se u Bosanskoj Kostajnici u krevetu sa curom koju prvi put vidim... morali smo ponovo da se upoznajemo :)

10. Dan danas u društvu prepričavamo jedni drugima detalje koje su progutale crne rupe :)

U to je najjače kad sutradan svako zna po delić pa sklapamo.....

11. Ja od tad Jeger nikad više, ni Pelinkovac, a ni Becherovka mi nije legla...

12. Aj' baš da probam i tog Vragolinija :) zvuči ukusno.

Ne znam imaš li dragog (nisam pratio na času, ako si eventualno pomenula negde), ali ovo je najbolje piti u društvu, uz čitanje poruka sa Bacci čokoladica, onih italijanskih, koje imaju ljubavne poruke :)

http://www.elegantbomboniere.com.au/Images/ProductImages/chocolate%20bacci.jpg

13. U to je najjače kad sutradan svako zna po delić pa sklapamo.....

Slagalica samo takva :D

14. hahahahha Bruce, ti si nas ušio sve :DDD

15. u krevetu sa curom koju prvi put vidim... morali smo ponovo da se upoznajemo :)

U znam taj trip, jednom se budim, nešto pored mene u krevetu, prekriveno pa ne vidim i ja se pomolim Bogu da nije muško i otkrijem....i ono žensko toooooo rekoh hvala ti

16. ali u Slovačkoj Zlati Bažant pivo i Borovička rakija... to je sve što sam zapamtio od Slovačke :)

17. Koje smo alkoholičarske patke...dobro je da Matriks spava, mada njemu tek počinje istraživanje svega toga .)

18. jbg Ella, ja sam 1984. bio na radnoj akciji :) godine su prošle pune muka :)))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.