Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Koje vređanje, zar stvarno mislite da to nisam istražio, a rakiju sam prvi put pio u 4. razredu?!

hehehehehe....o KVAKtriks...Dobro jutro.
    Manje rakije više sporta. Može samo kad su izlasci, slave, venčanja, rožendani, žurke i tako to...znači stalno

2. Nije u odabranim, nego si ti zaboravio opciju od juče. :P

Istripovao sam......

3. Jutro Džoni, ma mi bili na ekskurziji i sad se penjali do nacionalnog parka samo nas 10 i još učitelj i on da da mi probamo i ja se prvi dovatio časice i kreno ko konj da pijem, on hteo da mi odvali jednu roditljsku.

4. on hteo da mi odvali jednu roditljsku.

E stvarno je serator.....pa za šta drugo služi ekskurzija nego da se proba neki alkohol, ako uspe nešto da se spava i da se malo čovek ako uspe pobije sa nekim iz druge škole......nema on pojma

5. aj da sam malo, ali pola čašice odjednom...

6. Jutro, Džoni. :)

7. aj da sam malo, ali pola čašice odjednom...

hehehe ma smo rokaj, jednom se živi....mislim ne treba baš preterivati ni sa čim u životu ali odvaliti se s' vremena na vreme potpuno normalno, čak i zdravo za mozak, tako da teraj....

8. Opet ne znam šta da definišem, a sinoć sam imao ideju, KFAK.

9. Inače kad se razbudite i bućnete u jezerce, bacite pogled na ovog autora. Izrazio je želju da bude patka i ja sam za.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/19416

10. Jutro, Džoni. :)

Jutro Pekky....nisi valjda na poslu pa si ovako rano budan?

11. Inače kad se razbudite i bućnete u jezerce, bacite pogled na ovog autora. Izrazio je želju da bude patka i ja sam za.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/19416

Može, kul je lik a mislim da se i ostali slažu, Džoni ti si sad zamenik, molim da Pekky-ju postaviš pitanje. :)

12. Opet ne znam šta da definišem, a sinoć sam imao ideju, KFAK.

Ma polako, čim se malo izađe napolje ili nešto odmah se pojavi nešto za definisanje.
    Ja idem na neki basket, pa na polufinale Čelendž Kupa u rukometu Partizan - AEK....biće tu definicija.

13. Pekky da li prihvataš sva prava i obaveze jedne patke iz KVAKsonske lože?

14. Dobro jutro, patke. Ja ću samo malo sad da plivam sa vama, čeka me dan rekreacije.

Slažem se da nam Pekky bude nova patka.

15. Jutro Agi...poslao sam mu Pekky-ju PVT. Videće ga pa će banuti.
    Ozbiljan materijal za patku.
    Dobra ova nova opcija. Uđeš i baciš pogled ko je bacio somića. Dobra stvar.

16. Hm, izgleda da je već pristao, ima patkicu na kvakataru.

17. Jedna od prvih definicija našeg novog člana Shanzamm-a
    http://vukajlija.com/samo-picke-bodu/217888

Dobar autor....

18. Kvak, kvak. Hvala. :)) Prihvatam uslove.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.