Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Kvak dan pačići, ajde da vidim šta ste radili dok sam odsustvovao. :D

2. Pfcabara mnogo dobre slike za avatar imaš uvek, baš mi se sviđaju :)

3. Hvala Ella! Ovo je samo privremeni, dok se ne izglasa novi, zajednički logo.

4. ja ne znam i dalje koji avatar i gde da i kako tutnem patkicu.mozda ovu,gde sam malo pače.
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165729_482105097799_665742799_6069148_1645972_n.jpg

5. Može, pa na majicu.

6. Imam jednu za UKD nalog:

naslov: PAČJI PLES

defka: Uzbuđeno skakutanje klinaca oko prepunih kesa i korpi koje roditelji donesu iz veće nabavke potrepština u nekom od supermarketa. Skokovi sa obe noge istovremeno u vazduhu, a ruke lepršaju na sve strane kao mala krila.

primer:
    - Šta ste nam kupili, šta ste nam kupili...
    - Evo salamica, riba u konzervi, margarin, prašak za veš, ulje, brašno...
    - A čokolada, eurokrem, kinder jaje...?
    - Zaboravili smo, kupićemo sutra.
    - Pffff, a prašak niste zaboravili?
    - Ali evo ima Plazma...
    - Plazma, plazma, plazma....

Primer mi je malo kilav, ako imate sugestije menjajte, ako nemate neka Agilni postavi na nalog, ja sam mudro zaboravio šifru :)

7. slatka je bruce:)jao,ne znam ni ja šifricu,gde su ostali?

8. Evo mene, napravila kikiriki puter :)
    A ovaj moj se vratio iz Maxi-a i sa sve korama i pečurkama, pa sam na brzaka napravila i pitu sa pečurkama...eno se peče u rerni...mmmm mljac :)

Hajd' baciću vam sad šifru na pvt

9. Za ovo zadnje može

To, plazma, čuj nas jafa, plazma!

10. neka stoji još malo, da nas što više vidi :)

Kvaktriks, prvo sam stavio jafu, pa plazmu, pa plazmu i jafu, pa ostavio samo plazmu :)))

11. Može da stoji na kraju (onako kako ja uvek verenika pitam):

Plazma, plazma, plazma......i šta jooooš?

12. Ja isto znam šifru :P

13. ella, to je super :)ajde da napravimo kombo:

Plazma, jafa, plazma, jafa ..... i šta joooooš?

14. heheh,to plazma,super plazma!
    patkice,uskoro vas napuštam na kratko,idem da obnovim pačiju boju kose:)

15. Pa naravno da znaš kvaktriks, bio si prisutan na času :)))
    Nego ja to na pvt, da ne bi neki lešinari koji nisu patke, a čitaju ovo, zloupotrebili naš profil.

16. Квак! Јесмо се одлучили за грб? :) Видим пфцабара уз'о онај што се и мени свиђа. :)

17. Ella, i ja sam bio prisutan na času, ali sam otišao na trenutak do toaleta i, kad sam se vratio, više nije bilo tog posta :)

Idem ja da to ubacim, pa kako bude...

18. Može tako Bruce, đa mi se. :)

Hehe al' kako je meni slatko to "i šta jooooš?". Ovom mom taman lakne kada se ja obradujem za nešto što mi je kupio, a ja upitam "i šta jooooš?" :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.