Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Hajd' probaj marya, pa ako treba, smanjiću ga :)

2. U paintu, nemam nikakav drugi softver - kupio sam novu mašinu pre mesec dana, a mrzelo me da instaliram :) Nebitno, fotka je sa moje izložbe - imam original :)

3. Da, treba da se smanji, velik je :) Evo sad ću :)

4. odličan, na pravom mestu stoji :)

5. meni neće da otvori, ela jel može u jpg. format da napraviš?

6. Evo ovako je bolje...a dodala sam i glow efekat, sad ti sija bedž :)

http://img824.imageshack.us/img824/9740/maryau.jpg

7. Kvaktriks može, ali neće biti transparentno, pa ćeš imati beli kvadrat iza kao Bruce. Daj mi sliku koju hoćeš, pa ću ti nalepiti :)

8. hihihi,je,je,kul,falaa:)

9. Ma ja nisam siguran koju ću sliku, nego samo ti daj, možda će neko drugi imati isti problem. :D

10. sad malo da furam malo paće,pa ću i da porastem za koji dan:)

11. Evo instaliram Corel X4, pa ću da probam to da sredim...

12. Bruce bre, ma daj nalepiću ti ja žig, samo mi daj čistu sliku :)

13. Moram sam da rešim, ne mogu svaki put kad mi dune da menjam avatar da cimam tebe. Mislim, mogu ja da cimam, ali dosadiću :)

14. Ma daj bre Bruce ne seruckaj, za patke sam uvek tu, šta god treba :)

15. Ја покушавам безуспешно да савладам овај ОГРОМАН круг од аватара. :) Да ли би неко био љубазан да аплоудује малу верзију? :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.