Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ma photoshop je čudo :)
Ja imam prastari fotošop i zaboravio sam kako se koristi, a nekad sam mogao u minuti da napravim razne kul slike. :/ Moraću da se podsetim.
E, drugari, imam jednu vaznu objavu...Posle dugih i mukotrpnih pregovora, zakazao sam frizerski tretman za sledecu subotu. Imam nedelju dana da se oprostim od kose...Smorio sam se.
Koliku kosu imaš? Ja sam moje kovrdže skratila prekjuče! :)
JOJ meni uskoro slikanje, moram da budem golobrad kad se budem slikao, opraštam se od kose i male brade na vratu, samo da izraste par dana posle. XD
Samo napred Jezivi, neće da boli (jako) ;)
ja ceo život koristim Corel i dobar sam, ali ga trenutno nemam...
Jezivi, 1997. sam skratio kosu na paž frizuru, skraćeni deo je imao 40cm... sad nosim stipemesić frizuru :)
Мене смара шишање и бријање до јаја.
ПС Ела тенкс за грбић. :)
De si Džaftoooo? :)
Hahahahaha mnooogo mi se đa tvoja slika na avataru :))))))))
Nema na čemu kapiten :) Bilo mi je zadovoljstvo :)
Nego, zašto samo ti sad imaš taj crni kvadrat iza grba?
Kvakvakva :))) reci, japanče slatko :)
smorila sam se kao konjska patka, moram da učim, zvala me kuja od prof. na usmeni u utorak a jbt, poslednji ispit...
Daj, turite i meni grb. Nemam fotošopeta na ovom laptopetu. :(
Bogami, bolece. Trenutna duzina je izmedju 90 i 100 cm, a u subotu ce da spadne na oko 40.
Džafto, hoćeš na Japanče da ti stavim grb?
U koji deo slike?
Pustih soma. :D
Kvaktriks, imaš slovnu grešku - reč treberi (neću tamo da korigujem)
video sam i promenio i dodao još nešto :P
džaftarina fotka je vr'.i jezivi i ja moram kod frizera,oslepeću od šiški.
Šta ima, patke? :))
Novi grb pekky :P