Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ma photoshop je čudo :)
Ja imam prastari fotošop i zaboravio sam kako se koristi, a nekad sam mogao u minuti da napravim razne kul slike. :/ Moraću da se podsetim.
E, drugari, imam jednu vaznu objavu...Posle dugih i mukotrpnih pregovora, zakazao sam frizerski tretman za sledecu subotu. Imam nedelju dana da se oprostim od kose...Smorio sam se.
Koliku kosu imaš? Ja sam moje kovrdže skratila prekjuče! :)
JOJ meni uskoro slikanje, moram da budem golobrad kad se budem slikao, opraštam se od kose i male brade na vratu, samo da izraste par dana posle. XD
Samo napred Jezivi, neće da boli (jako) ;)
ja ceo život koristim Corel i dobar sam, ali ga trenutno nemam...
Jezivi, 1997. sam skratio kosu na paž frizuru, skraćeni deo je imao 40cm... sad nosim stipemesić frizuru :)
Мене смара шишање и бријање до јаја.
ПС Ела тенкс за грбић. :)
De si Džaftoooo? :)
Hahahahaha mnooogo mi se đa tvoja slika na avataru :))))))))
Nema na čemu kapiten :) Bilo mi je zadovoljstvo :)
Nego, zašto samo ti sad imaš taj crni kvadrat iza grba?
Kvakvakva :))) reci, japanče slatko :)
smorila sam se kao konjska patka, moram da učim, zvala me kuja od prof. na usmeni u utorak a jbt, poslednji ispit...
Daj, turite i meni grb. Nemam fotošopeta na ovom laptopetu. :(
Bogami, bolece. Trenutna duzina je izmedju 90 i 100 cm, a u subotu ce da spadne na oko 40.
Džafto, hoćeš na Japanče da ti stavim grb?
U koji deo slike?
Pustih soma. :D
Kvaktriks, imaš slovnu grešku - reč treberi (neću tamo da korigujem)
video sam i promenio i dodao još nešto :P
džaftarina fotka je vr'.i jezivi i ja moram kod frizera,oslepeću od šiški.
Šta ima, patke? :))
Novi grb pekky :P