Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Najgori manijaci su oženjeni... ;)

2. KVAKtriks evo Jezivi ti bacio sliku....fotošopuj je

3. Evo, Matrikse, napravi mi slaninu u fotosopu

Samo ću poslati to na Futošku da odrade, dalje?

4. hahahahahhahaha Jezivi, pa jesi li ti normalan??? Grohotom se smejem, probudiću komšije jbt :DDDD

5. Najgori manijaci su oženjeni... ;)

hahahaha evo zašto mi se ne žuri sa udajom :DDDD

6. To je ono što priziva najprimalnije u nama muškarcima! Velike grudi su simbol plodnosti i zdravlja! A svi mi, je li, želimo da imamo dosta dece, i da nam sva budu zdrava! Stoga, mi ovo posmatramo samo sa stanovišta očinstva! :D

7. Šalim se, ja se manje palim na grudi...ja sam od onih što se pale na ženske guzice :)

8. Stoga, mi ovo posmatramo samo sa stanovišta očinstva! :D

Amin!
    :DDDDDDDDD

9. Nisam normalan, Ella, poludeo sam od gladi :)

10. Ponuda za obrađivanje u fotošopu je završena i to potvrđujem ovim! http://img824.imageshack.us/img824/6326/lrgpadlockgold.png

11. Nisam normalan, Ella, poludeo sam od gladi :)

Evo doneću ti ja pitu sa pečurkama i jogurt, ostalo nam od večere ;)

12. Jes' malo deblje secena, ali hvala Bruce :)

13. Odoh ljudi. Bilo je lepo družiti se sa vama! :)

14. Pozdrav Shanz, kvakćemo se sutra opet :)

15. POzdrav, Shanzamm.

Ella, ionako sam lud, jos mi samo pecurke fale :) Obozavam pitu sa pecurkama.

16. Drugari, idem i ja malo da sklopim oči... Bilo mi je ekstra večeras... Ujutro stavljam ono zajedničko somče :)
    Kvaku noć vam želim.

17. Pozdrav Shanzamme, kvakćemo se sutra :)

Obozavam pitu sa pecurkama.

Uhhh pričaj mi o tome ;)

18. Uzdravlje, Bruce.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.