Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/6601670/Kaizen-Leave-my-Vukajlija-alone.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Chris-Crocker
Kvak dan svima. :))
Agresivni Night Full On. :)
Kvak peki :)
Шта се ради, народе? Има ли сомова как'их, м? :)
Moram da napišem nešto. Ali šta?
'bar dan pacici!
'Bar dan, Moly. :) Ne znam šta da napišem, i ja sam izgubio inspiraciju u totalu. Videću da nešto smislim. :)
prosetajte oko zgrade 10 min sinuce nesto dobro sigurno!
Добри дан, пачићи! :)
Добри дани и вама Џафтићи :))
Е људи, треба ми помоћ.
Јел постоји овде неко креативан, тачније да зна да смисли добро име за пројекат у музици? Ради се о психоделији, чисто да имате у виду, ако вам падне нешто на памет.
Тражи се неко мега мрачно име.
Dzafotaro odlicna sllicka :)
Претражио сам сва ЕНШНТ ЕГИПЋН НЕЈМЗ и ништа корисно нисам нашао.
Џафтићи :)))
Хвала, Моли, Елла ми је набуџила грб. :)
А мрачно име... не знам, ја сам више у фазону цвеће и пролеће :))
Buks smislicemo nesto.
hocu i ja grb :(
Ја на овом малом ђубрету немам фотошоп, питај Еллу, она је Хамстер за слике :)
Сад ћу да ти донесем грб, чекај секунд.
http://img140.imageshack.us/img140/8355/logounitedkvaksoftheduc.png Ево га минијатурни. И ја сам ставио тај, скоро па се и не види.
Ola Patke, šta se radi?
Vidim Buxno juriš neko mračno ime za muziku. Naše ime ili Engleski fazon neki?
i kako sad da izvines da ga metnem?