Ви и даље не одустајете? Ево свечано се заклињем да сечем ово мало курца што ми је остало ако икад будем пришао овој Харе Кришна, Харе харе секти. И да, ако неко од мојих пулена приступи овде с циљем да шиири љубав и производњу, и њега ћу се одрећи пре него што се петао три пута огласи. ЈА ЗИГОТАРИМ!
Ево свечано се заклињем да сечем ово мало курца што ми је остало ако икад будем пришао овој Харе Кришна, Харе харе секти
Nemoj, tako je drugar rekao da ako ga bilo ko vidi da igra Football Manager svi da mu redom lupamo šamare koliko god hoćemo. Šamarali smo ga godinu dana kasnije dva sata ispred kafića u kraju lololololo
Bitno je da se volimo :) Hajde, Dankane, reci KVAK.
Ћуне, бр'те, нисам јебени хипик к'о Мали Прст ололололо
Dobro će ti stajati ime DUCKan KVAKgurson kad uđeš u KVAKsonsku ložu lolololo
kažu psiholozi da je najčešći uzrok homofobije latentna homoseksualnost... svi mrze gej patke, a ne izlaze iz jezerca :)))
hahaha Bruce, uze mi rec iz ustIJU :-D
Ако смо увели лоловање, зовите и Фејза!
Ви и даље не одустајете? Ево свечано се заклињем да сечем ово мало курца што ми је остало ако икад будем пришао овој Харе Кришна, Харе харе секти. И да, ако неко од мојих пулена приступи овде с циљем да шиири љубав и производњу, и њега ћу се одрећи пре него што се петао три пута огласи. ЈА ЗИГОТАРИМ!
Kvaksnetino, ja sam ti to kvaknuo još prekjuče... kad je Cara dolazio...
Duncane ne seci, ako isečeš moraš postati gej...
Е Данкане, Данкане. Ниси свестан шта си пропустијо. Ал' како ош!
Ako iseče patku, ja istupam iz lože. No patka dizrvz harm!
Ela, ne osvrnuh se na ovo... poljubio bih te, ali mi zajebano s kljunom.
Nemoj, tako je drugar rekao da ako ga bilo ko vidi da igra Football Manager svi da mu redom lupamo šamare koliko god hoćemo. Šamarali smo ga godinu dana kasnije dva sata ispred kafića u kraju lololololo
'Ajd' pozdravljam vas.
Agi, ja jednom u zivotu otvorim dusu, a ti se ni ne osvrnes na to kveeeek
:-DDD
И геј мора дима пишона, да вам кажем ја нешто.
Џонито, ја сам озбиљан, има да сечем да сви гледате ако се оно изнад деси лололо
Ćao Jezivi, razmišljam i ja da idem na spavanje opet mi nešto zabada net
Pozdrav, Jezivi. Kvak!
:-DDD
Kriv sam, kazni me :P
Kvak veče drugari. :)
Квак језиви! ДАНКАНЕ ОДЛУЧИ СЕ ЗА ИСПРАВНУ СТВАР!
Oj, Kvaktriče! Daj pusti neko somče da se smejemo :)