Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Vutra......kvak....
Potdrav Jezivi
Пустио ја на једвите јаде. Боље да нисам, саћу га удавим!
Daj temu i dobijaš soma. :D
Agi, kaznjen si tamo iza, da drugi ne vide ;-)))
Vece Kvaktriks. Kako je?
Mislim da ću i ja da udavim svog... al' ček da vidimo prvo šta si kvaknuo.
Dobro je Ella, ti? :)
Dobro kvaktriks. :-) Malo sizim sto kuckam preko fona, ali ok...
Одо ја на кунт, ај квакћемо се сутра изјутра! :) Квак!
Nema nam staklene, već mi fali. :/
kvaktriks, ja predložio pa kako ti bude :)
hvala Brus, a zahvaljujem se i Agiju jer mi je i on predložio jednu defku za odabrane. :D
posle toga ću ja ostati jedina patka bez odabranih :)
Kvaktriče, ne znam temu. Evo, recimo ovo kažnjavanje koje Ela pominje. Baš je fino za definisati.
I da, danas su ti dve definicije predložene za odabrane. Držimo palčeve :)
Ja te jednom predlagao, ali ništa. A ti imaš toliko toga što može biti odabrano i biće kad tad.
Mene je iznenadilo da to kod mene bude baš "Bukake", jedan od prvih mojih somića.
I želim lepe snove predvodniku :)
Ne mogu sad, sutra dobijate novo somče, još jednom se zahvaljujem, moram da idem, kvaku noć, možda krenem i da pišem knjigu kako mi krenula da radi mašta. :)
Pa da, moje gluposti za inspiraciju ;-)
Kvaktriks, drzim ti i ja fige za odabranu. Ja ne mogu da predlazem, jer jos nema mesec dana kako sam ovde :-(
БУКСНЕТИНО ИМАЋУ И ЈА ВАЉДА ОД СРЕДE МАЈКУ ДА ЈОЈ ЈЕБЕМ!!!!!!!!2
Dankan ??! http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/5022627/IMPOSSIBRU.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Y-U-NO
Mda, Dankan. Već se popatkanio, ali nešto palamudi.