Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Hahahahahaaa, kako da mi rastesterišeš kad ti je mali?
    A ova druga rečenica... Ne znam koliko ti je trebalo da to smisliš.

2. Матрикс

PRVI SI PRIJAVIO A NISI TO SMEO DA RADIŠ

Mogu, hoću i jesam, zbog ne poštovanja pravila naše teme.

onda nemoj da se iznenadiš kada vam ugase temu!

3. nih koje gotivim

Meni je Cara kul ja njega gotivim...
    Sve je započeo Dankan i Kika Girl a sada čujem Frenki i Zmia takođe, a usput se i Fejs malo iskurčio, tako da to mi je spisak za sada........

4. Boktejebo.... Jedva čekam na more...

5. JohnnyBK

nih koje gotivim

Meni je Cara kul ja njega gotivim...
    Sve je započeo Dankan i Kika Girl a sada čujem Frenki i Zmia takođe, a usput se i Fejs malo iskurčio, tako da to mi je spisak za sada....

Sa vaše strane STAKLENA je kriva što se dešava ŠIZMA

javno negouduje svaki put kada namiriše PANDANA

6. onda nemoj da se iznenadiš kada vam ugase temu!

Lolo ko da ugasi? Mi imamo ovu temu uz podršku svih moderatora, tako da slobodno lupaj gluposti negde drugde.

7. Matriks, aj ćuti!

8. Vidim da sam pobedio.

9. Nema lajkovanja a linkovi definicija su stavljani zbog mora govana koja su ljudi pisali i nisam mogao da vidim dobru definiciju jer je pojedu vicevi o čak norisu, a stavljao sam i linkove definicija autora koji nisu patke takođe.

10. nema veze johnny, to je svakako zabranjeno!

11. Ljudi bre koji vam je kurac više?! Ok, zezali smo se, prcali jedni druge u bulju, šarali po zidovima....
    Ajmo razlaz, patke vraćajte se nazad na našu temu, jebači na njihovu i a u p.m.!

12. Johny, ko je ta Kika Girl? Je l' to neka tvoja rođaka. Pokaži mi je. Kika boy bi da sa njom pravi kikastu decu.

13. Матрикс

Vidim da sam pobedio.

Ako treba BIĆE OBE GRUPE LOKOVANE!!!!!!

14. Smirela, narode!

15. nema veze johnny, to je svakako zabranjeno!

onda je neko trebao da nam to lepo kaže a ne kao sastali se na pivu pa došao ovde Dankan sa ovim piskavim kikom da švrlja........

16. YuuuuuuuuuuPiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))))))

17. lololololololololo

3 URA ZA PATKE

18. Drage patke, molio bih da sledeći put kada imamo upad sa strane, prosto ignorišemo, a kada neko namerava da prijavi onog ko upada, neka se prvo konsultuje sa Buksnom i da ne radi na svoju ruku stvari koje štete loži. Aj tako. Nadam se da ste svi popili kafu, ispušili cigaru, pa se možemo vratiti mackanju noktiju :)

19. Vidim, ovde bilo zanimljivo sinoc...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.