Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Agilni

Drage patke, molio bih da sledeći put kada imamo upad sa strane, prosto ignorišemo, a kada neko namerava da prijavi onog ko upada, neka se prvo konsultuje sa Buksnom i da ne radi na svoju ruku stvari koje štete loži. Aj tako. Nadam se da ste svi popili kafu, ispušili cigaru, pa se možemo vratiti mackanju noktiju :)

Patke uče, svaka čast :) biće nepto od vas olololloolol

2. Drage patke, molio bih da sledeći put kada imamo upad sa strane, prosto ignorišemo

A kad sam ja to govorila, svi me ignorisali kao da nemam dovoljno godinica za glasanje na izborima ;))))

3. Ja moram i ovde da iskažem svoje čudjenje, da prvi put vidim ovu temu a ima 300 strana skoro.

Sad bi mi onaj vic sa aždajom i "Jebote, gde ja živim" baš dobro došao :)

4. Нећу никога да издвајам, неко је нешто сјебао што је проузроковало затварање ове теме, што ми (нам) никад није био циљ. Предлажем да се укине једно чланство, стога молим савет да се договори око матриксовог чланства, јер је исхитрено реаговао и погрешио и поступио као дериште. Ја се овде више не враћам, док Савет не донесе одлуку.

5. Ja sam mu lepo rekao da iskulira i da shvati sve kao zezanje, ali jbg mislio je da treba da brani patke i sjebo se. Mislim da nije u redu da mu okrećete leđa sad jer on jako želi da pokaže koliko je velika patka i mrzi kad vas neko proziva. Samo ga lepo posavetujte. Mlad je, jbg.

6. Samo umerena prozivka bez vređanja! Protiv toga nemam ništa protiv.
    Svako ima ventil, svako pogreši, nisam za to da se Matriksu ukine članstvo.
    Samo opomena neka, ili tako nešto... :)

7. Не окрећем му ја леђа. Баш напротив. Али смо сви пар пута напоменули да треба да се консултујемо пре него што се уради нешто ван језера. И ја сам пријавио тему код модова, консултовао се са Мрмуном и рекао ми је да могу да пријавим кад неко спемује. Али искључиво ја. Опет, то нисам урадио јер су се ови само спрдали. А можда се и превише цимам око језера, стога ћу престати да долазим овде неко време.

8. А можда се и превише цимам око језера, стога ћу престати да долазим овде неко време.

Iskuliraj brate, popij pivo! :)

9. Voleo bih pre bilo kakvog komentara, da čujem šta Matriks ima da kaže o svemu i da vidim kako je skapirao svoje i brljotine i celu situaciju nakon što je rešena, a zalaganjem nekog drugog.

10. Slažem se sa Zezatorom. Jeste da je postupio ishitreno, da je usijane glave brže-bolje otišao da prijavi spem, ali takođe mislim da je to uradio da bi pokazao da je dosledan toga što je patka i da treba da nas brani po svaku cenu ne birajući sredstva. Kako god, bio je uz nas, nije ok da ga sada isključujemo.

Trebali bi da popričamo sa njim ukoliko je spreman da prihvati savete i da više ne donosi veće odluke na svoju ruku, nego uz konsultaciju sa kapitenom i ostalim članovima.

11. celu situaciju nakon što je rešena, a zalaganjem nekog drugog.

Za to si potpuno u pravu, zakuvao je i povukao se kada se trebalo ispeglati.
    Mada, kad bolje razmislim, možda je i bolje što nije bio tu da pegla, ko zna kojim tonom bi on to pokušao da reši (obzirom da ima prekratak fitilj).

12. Ja moram i ovde da iskažem svoje čudjenje, da prvi put vidim ovu temu a ima 300 strana skoro.

Samo virni na prvu stranu, imaš kompletan info. Živimo kratko, ali sadržajno :)

13. Jeste li pročitali šta piše ispod Matriksovog avatara?

14. Video sam (isto je rekao na "Ko poslednji pobednik"), ali daćemo mu vremena da se smiri. O njegovom statusu ne bih da raspravljamo, dok se ne javi ponovo.

15. Obzirom da je ovaj rat završen, i da su obe teme ponovo otključane, a savet je prozvan, ja bih da se izjasnim. Zamolio sam Kvaktriksa da ne prijavljuje spam teme ovde:
    http://vukajlija.com/forum/teme/22147?strana=289#post_1137503
    prethodno sam objasnio šta je moj stav ovde:
    http://vukajlija.com/forum/teme/22147?strana=289#post_1137499
    Deset sekundi sam se zanosio da prijavim noćašnje pišanje po zidu kao spam, ali sam svestan da bi to dovelo do zaključavanja teme ili još goreg spamovanja. Činjenica je da nekim ljudima sve što je normalno nije u redu, a činjenica je i da mi na jezeru imamo samo jednog moda na našoj strani (što ću malo kasnije da definišem pa makar me modovali) dok oni imaju barem tri. Nije mi pravo što je energija morala da trpi zbog sveg sranja te ću sam sebe za kaznu odvojiti od jezerca na neko vreme (autoban). I ja sam pišao po njihovom zidu, i ne vidim da je bilo ko od nas povredio pravila NJIHOVE teme - hteli su jebanje i dobili su ga.

Obzirom da sam izglasan u Savet, moj stav je sledeći: nijedna patka ne sme da trpi posledice odbrane jezerca, bez obzira na način. Ja nastavljam da pratim sve patke. Što se tiče jebača, nadalje poštujem samo Caru - on je uvek bio to što jeste, a nije bio šatrojeb kao ostali.

Što bi rekao Forest Gamp: I to je sve što imam da kažem o tome.

16. Da, u pravu si. Trebao bi biti prisutan kada se radi o njegovoj glavi ;)

Nego, šta se svi umusiše sad? Okačili svi kljunove o klin ;)))

17. Ma i mene još uvek drži nervoza, baš mi je prijalo da ovde kvakćemo svi zajedno. Uplaših se :D

18. Uplaših se :D

hahahhaha znaš šta mi je prvo prošlo kroz glavu kada sam videla da je tema zaključana?
    "I ŠTA SAD???" ;)))

19. te ću sam sebe za kaznu odvojiti od jezerca na neko vreme

Prihvatiću samo ako autoban traje dok se iskuliraš, za šta ti ne treba više od par sati. Sve drugo je besmisleno, jer nisi uradio ništa pogrešno.

Povukao se i Kvaksna, takođe mi nije jasno zašto. Uvek je pomalo zamorno kada si predvodnik, ali je sa nama valjda i zabavno, majku mu.

Đoni, nadam se da od tebe ne treba očekivati povlačenja. Isto se nadam i od Džaftare, koja je odjednom nestala, a Staklene nema već dva dana (jesam li propustio šta?).

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.