Mrzi me, Buxno da citam, pretpostavljam da nista pametno nije bilo u pitanju, cim su neki banovani. I dalje se divim ljudima koji se napusavaju na internetu.
ja sam rekla da svi mnogu da se šetaju gde 'oće i da nema poente u nervoziranju.pa,ljudi,ovo je ovde da nam bude lepo,ne pada mi na pamet da se nervoziram zbog pisanija.
haha gde radiš, šta? :)
Dobro vece. Sta se desava ovde, mrzi me da citam milion strana?
Gde si Jezivi!
Pričali nešto o mrskim i omiljenim danima. Za pre toga nem pojma, i mene je mrzelo... :)
evo,biramo najgluplji dan,ljudi rade,ljudi studiraju,ljudi su patkice i tak':)
U vodovodu. Ja sam ti državna patka :)
Zvanično radno vreme je od 6h do 14h, ali svi dolazimo za 7h, a izlazimo i pre 13h :D
Dobro vece. Sta se desava ovde, mrzi me da citam milion strana?
Jezivi, sinoć bio pravi rat! REVOLUCIJA!
Čitaj, pa ćeš skapirati
ela odgovara za kvalitet vode u jezercetu!:)
Primetio sam da je bilo neko sranje, ali nisam stigao da ispratim sta se desavalo.
Omiljeni dan-subota, najgori-31. decembar, uzasno me smara.
PatkOvi, odoh da spavam...već je počeo jezik da mi se vuče po tastaturi...
Laku noć svima.
Uzdravlje, Ella.
laku noć ela!
laku noć! :)
Mrzi me, Buxno da citam, pretpostavljam da nista pametno nije bilo u pitanju, cim su neki banovani. I dalje se divim ljudima koji se napusavaju na internetu.
upravo.
ćao ela!
ja sam rekla da svi mnogu da se šetaju gde 'oće i da nema poente u nervoziranju.pa,ljudi,ovo je ovde da nam bude lepo,ne pada mi na pamet da se nervoziram zbog pisanija.
Jasta, Maro. Nego, riknuh danas na sljaci, odoh u horizontalu. BUdite pozdravljeni. Laku noc.
qnoć jezivi...
laku noć jezo!
http://vukajlija.com/posteri/idemo-84594.jpg?1301359535
OBJASNIO!
hahahahaahah!a,ko ima pucu?